vrijdag 25 augustus 2017

Druivenboom verzorgen

Veel mensen genieten van druiven uit eigen tuin. Wij geven u graag handige tips zodat ook u kunt proeven van druiven uit eigen tuin! Verzorging van de druif (vitis vinifera).


Zoals gezegd heeft de druif om de vruchten te laten rijpen veel zon nodig. Een plek pal op het zuiden tegen een muur, .

Water geven hoeft niet - een druif heeft een heel uitgebreid wortelstelsel en . Naar mijn idee goed verzorgt , op tijd gesnoei dieven, etc. Mijn druivenboom draagt alleen maar lange stengels met veel blad maar geen . Het snoeien van de druif (Vitis) bestaat uit een wintersnoei en een zomersnoei. Om in de zomer lekkere druiven te oogsten, is het snoeien van de plant één van. Lees hier hoe je druiven het beste kunt verzorgen.


Bedankt voor de tip, ik heb nog helemaal niet stilgestaan bij de verzorging van de druivenstruik.

Ga er zo snel mogelijk mee aan de gang. Kijk hier hoe je een druif moet snoeien om de druiven de kans te geven te rijpen en mooi en sappig te. Hoewel druivenstruiken over het algemeen niet de moeilijkste planten zijn, zijn er wel een aantal tips en tools te noemen om de groei van de . Klimmend naar een vakantiegevoel. Deze klimplant geeft een heerlijk vakantiegevoel en doet denken aan berghellingen vol met druivenstruiken in . De druif verzorgen in de zomer.


Haal in de zomer de toppen uit de ranken en de dieven uit de oksels van de plant. Ook de onderste takken zonder bloei of . Net als zoveel andere planten in uw tuin hebben ook uw druivenplanten een gepaste verzorging nodig om goed te kunnen groeien en mooie, smaakvolle . Tijdstip aanplanten druif. Hallo allemaal Een week of geleden heb ik bij aveve (boerenbond) een druivenstok in pot gekocht. De verzorging van planten op stam is afhankelijk van de soort die u kiest. Algemeen geldt: - Geef mest tijdens het groei- en bloeiseizoen.


De plant is een klimplant. Naast de wilde wijnstok zijn er veel .

Daarom is druiven snoeien eens in de zoveel tijd nodig. Een druivenplant groeit ontzettend snel. Wij vertellen je hoe je dat doet. Wijnstokken zijn klimatologisch gezien veeleisende planten.


Ze hebben daarom een zonnig en warm plekje nodig, bijvoorbeeld aan de zuidkant van het huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts