vrijdag 18 augustus 2017

Drukreduceerventiel

Een reduceerventiel is een ventiel dat ervoor zorgt dat gas of vloeistof, aangevoerd uit een bron met hogere druk, geleverd kan worden aan een gebruiker op . Topklasse drukreduceerventielen met ingebouwde filterzeef en aan beide zijden een manometeraansluiting voor de uitgaande druk. Wordt geleverd zonder manometer. Ons vervangend product is: Op voorraad.


Bermad drukreduceerventielen zijn speciaal ontworpen voor een nauwkeurige en betrouwbare drukregeling.

Het ventiel is van het type direct gestuurd. Jos Hobert, Productspecialist Pneumatiek. In een pneumatische installatie wordt perslucht opgewekt door een compressor. Regel het medium met een drukreduceer van DNM.


Drukreduceerventiel type 582. De drukreduceer is leverbaar in een rechte en in een gehoekte uitvoering. Download de datasheets online. Op zoek naar een drukreduceerventiel ?

ADL heeft een groot aantal drukreduceerventielen in het programma! Messing vernikkeld drukreduceerventiel. Waterdruk regelaar tot bar met bsp binnendraad. Instelbaar van tot bar.


Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Druk reduceerventiel bar. Het komt regelmatig voor dat . De regeling van de druk van de perslucht is van groot belang voor de goede werking van de cilinder en het rendement. Zowel een te hoge als een te lage druk . Uitgaande druk tot ATO bij . Reduceertoestellen hebben als . Beschermen leidingen tegen drukstoten in het leidingnet, bespaart tevens water.


Besturing - veiligheden - PP druk reduceerventiel bi-bu-dr - Engeldot Pomp- en leidingsystemen - Zuidwolde en Aalten. CETOP tussenflensbare drukreduceerventiel in A. DGMX2: Systemstak (parts in body). Meerdere verstelknoppen mogelijk.

Met manometer aansluiting. Het drukreduceertoestel PR5reduceert een hoge voordruk naar een lagere constante nadruk. Deze hydraulisch bediende . Technische informatie: - Dit drukreduceerventiel zorgt voor een konstante uitgangsdruk, bij een maximale ingangsdruk van bar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts