donderdag 10 augustus 2017

Hennen te koop

Koop of Verkoop kippen te koop op Marktplaats. Ukkelse baardkrieltjes haantjes in duizendkleur en hennetjes afkomstig van. Te koop : Legkippen van februari en volop aan de leg in volgende kleuren: . Kruising Nederlandse uilebaard met legkippen.


Hennen zijn niet apart te koop. Hallo Ik heb nog enkele jonge hanen te koop.

Voor meer informatie, contacteer mij via onderstaande gegevens. Jonge raszuivere hennen Mechelse koekoek, verschillende leeftijden in aanbod. Ook nog enkele jonge hennen tekoop , euro . Aangeboden : jonge raszuivere barnevelder hennen van juli.


Een jong Cochin Kriel haantje te koop. Hallo wij verkopen nog hennen ras mechelse koeken euro het stuk jonge. Beste, Wegens zeer goed kweekjaar van onze jersey giant verkopen wij een 15tal zwarte hennen van dit jaar.


GEEN WIT EN BLAUW TE KOOP.

Prachtige sierkippen jonge leghennen onze hennen zijn weken oud en beginnen over een enkel weekje hun eerste eitje te leggen ze. Jonge hennen met een lange leg-cyclus (ze hebben ons de hele winter door van eitjes voorzien). De hennetjes leggen goed eieren en zijn ook vaak broeds.


Dat is een van de vele leuke redenen om kippen aan te schaffen. De Noord Hollandse Blauwe, officieel Noord-Hollands Hoen, is een grote zware kip, van oorsprong gefokt als dubbeldoel ras. Dit houdt in dat het ras van . Grote kippenrassen informatie. Schaf dit ras aan als je een kip zoekt met een rustig karakter en die makkelijk tam te krijgen is.


Wij trachten legkippen uit een legbedrijf te sparen van de slachtbank, U kan helpen door adoptie of peterschap. Kippen kopen en ze redden van de slachterij. Het ruimste aanbod legkippen wordt te koop aangeboden bij Pluimveebedrijf Het Pluimpje te Antwerpen en Maasmechelen. Een kinderboerderij of boer heeft vaak jonge kippen of kuikens te koop.


Je vindt ze ook vaak in advertenties in regionale kranten of bladen. Hierbij bied ik broedeieren te koop aan van mijn goede raszuivere foktomen. In andere woorden, de haan ziet er nagenoeg hetzelfde uit als de hen.


De gewone zijdehoenen kunnen wel redelijk groot worden, maar er zijn ook krielzijdehoenen te koop , en die blijven wat kleiner. Houd er wel rekening mee dat .

Ook dierenvoeder, voederbakken, drinkbakken. Helaas hebben wij niets gevonden voor nachthok kippen te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts