maandag 14 augustus 2017

Zelfrijdende veldspuit

De nieuwe generatie zelfrijdende veldspuiten , met een ergonomisch ontworpen cabine en intelligente veldspuit eigenschappen is een goede investering. Massey Ferguson zelfrijdende veldspuit , eigen ontwikkeling en productie van Hollands Noordkop BV. Zelfrijdende spuitmachine.


Nieuwe en gebruikte zelfrijdende veldspuiten worden te koop aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands zelfrijdende veldspuit voor . Agribuggy de ultieme zelfrijdende veldspuit More news .

Online veiling van Zaai-, poot-, . Akkerbouwers en loonwerkers verkiezen steeds vaker zelfrijdende spuiten boven getrokken spuiten, stelt Nadine Dammann, directeur van de . De Agrifac Condor is de meest innovatieve zelfrijdende veldspuit ter wereld. Efficiënt, economisch, ergonomisch en ecologisch. De sterke basis is het beroemde . Dat waren de belangrijkste eisen die Boelens Graszoden stelde aan een nieuw aan te schaffen zelfrijdende veldspuit.


Tecnoma is specialist op het gebied van zelfrijdende veldspuiten. Wereldwijd wordt dit merk verkocht. De nieuwe zelfrijdende veldsproeier van John Deere valt in het origineel op door de meter brede .

Deze spuit met een werkbreedte van mtr. Machinebouwer Lemken gaat in de nieuwe fabriek in Haren een zelfrijdende veldspuit produceren. Het bedrijf doet dat in samenwerking met . Licht, wendbaar en altijd tractie. KENMERKEN EN SPECIFICATIES.


Bij deze Plus-variant zijn de planetaire wielaandrijvingen van de . Om te voorkomen dat er veel onkruid tussen de gewassen groeit, gebruik je de Bruder Amazone zelfrijdende veldspuit met brede spuitboom. Dubex levert de vernieuwde HT 1zelfrijdende veldspuit af in Zweden. De zelfrijder wordt gebruikt door een teler in Zuid-Zweden met een werkareaal van . Naast gedragen en getrokken machines bestaat er ook de mogelijkheid om een zelfrijder samen te stellen met de nieuwste innovaties van het moment aan . Onderdeel van de Siku Farmer :collectie. Volldedig Trimble GPS ondersteund inclusief sectieafsluiting! Staat : Tweedehands - goede staat.


Wij zijn importeur van Delvano, fabrikant van zelfrijdende , getrokken en gedragen veldspuiten met werkbreedten van tot meter. De Evrard Alpha evo zelfrijdende veldspuit biedt een 360° zicht aan. Zijn Evrard chassis zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit en comfort.


Alle types zijn voorzien van afzonderlijke hydraulische wielmotoren. De euro-trac en terresta zijn tevens uitgerust met verstelbare . De machine is compact, compleet .

Bijzonder is de zelf ontwikkelde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts