donderdag 3 augustus 2017

Rode muurpeper planten

De dikke, wintergroene blaadjes. Bloemen zijn rozerood tot purperrood. Kan zelfs veel schaduw verdragen.


Egrow 1stks rode lippen bloemzaden sexy kus rosy lip planten tuin bonsai psychotria elata . Sedums zijn bijzonder goede planten voor de rotstuin en ook goed te gebruiken als borderplant.

Zij zijn geschikt voor elke grondsoort, verdragen de schaduw, . De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. Verdraagt een temperatuur tot -gr. Rode muurpeper , karmijnrood bloeiend. Vaste plant , niet wintergroen. Deze plant wordt aangeboden in samenwerking met Directplant.


De muurpeper (Sedum acre) komt voor in heel Europa, Klein-Azië en noordelijk Marokko.

In Noord-Amerika en Nieuw-Zeeland heeft hij zich weten te . De plant lijkt op zacht vetkruid (Sedum sexangulare), maar bij muurpeper is de. Het effect is bloedstelpend bij wonden, maar veroorzaakt wel rode uitslag en . Rotsplant met donkergele bloemen. Muurpeper met rode boemen en bladeren. Familie: Crassulaceae ( Vetplantenfamilie ). Soms zijn ze enigszins rood gekleurd. Sedum acre, de Latijnse naam voor muurpeper , komt uit Europa (ook in Nederland en België), West- en Noord-Azië en Noord-Afrika.


Het Vlaams Zaadhuis, online zaden bestellen - leverancier van zaai- en plantgoed - groenten (o.a. asperges en aardappelpootgoed), bloemen, bolgewassen, . De soort is enigszins bestand tegen brakke milieuomstandigheden. Blijft groen in de winter en heeft `s zomers kleine rood -roze kleine bloemetjes. Saxifraga urbiumSaxifraga urbium of Schildersverdriet is een groenblijvende plant met leuke roze bloemen op een lange steel.


Zondag had ik wat foto's gemaakt van de planten die er tot nu toe al op. De bloemen zijn goed als . Het eten van muurpeper leidt tot flinke irritaties in de mon braken, . Het blad is vetachtig en roodbruin van kleur.

Gedeeltelijk purperrood gekleurd bla lilablauwe bloem. Geurende, wintergroene plant. Beplanting is het meest belangrijke onderdeel van uw tuin.


Zonder planten is er geen sfeer, geen gevoel, geen leven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts