donderdag 14 december 2017

Schroefdraad kraan

Met als gevolg dat de nieuwe kraan omgekeerd zou komen te staan. Weet iemand of er kranen bestaan met een andere schroefdraad ? Wat voor type kraan ( schroefdraad ) wartel zit er op mijn IBC container? Quick Connector Garden Water Pipe Connector kraan Universal. Op deze pagina vind je een overzicht van de meest voorkomende soorten schroefdraad , zoals deze aan kranen , afsluiters te vinden zijn en voor het verbinden .

Als je een kraan hebt waar geen schroefdraad opzit, maar je wilt wel water aftappen met Gardena koppelingen, dan heb je een zogenaamde . Het ziet er naar uit dat mijn kraan er heel standaard uitziet, iemand een idee. De fijne schroefdraad is of M2 of M2 even de buitendiameter . Alleen, bij het indraaien van de nieuwe kraan (is schroefdraad bij wasmachinekranen) komt deze op zijn kop terecht! Als jouw kraan dat niet heeft , dan kun je . De rest van de tijd kunt u de plastic kraanaansluiting in een keuken . Tiger rubber pakking assortiment. Met deze kraanaansluiting kan een Hozelock .

Een kraan die van een fles schiet…. Hoe zit het met jouw kraan ? Event EWDR jaar bol. Let op: deze vitaliser is voor keukenkranen met een schroefdraad aan de binnenkant van de uitloop.


Schroefdraad te kort fonteinkraan? Verbindingsstuk met kraan en schroefdraad 25mm. Universele kraan adapter voor kranen zonder schroefdraad. Het risico om een verkeerde kraan te plaatsen is groter geworden met de introductie van de M25xschroefdraad. De duidelijke norm voor de constructie van . Ze kunnen worden gebruikt tussen kraan en slang en ook tussen slang en besproeiingsapparaat.


Premium kraanstuk voor kranen met schroefdraad. Ons assortiment van kranen hulpstukken S60Xis gereserveerd voor . Deze wasmachinekraan met zwarte knop is geschikt voor het aansluiten van een wasmachine of vaatwasmachine. De beluchter voorkomt dat er vuil water kan . Spindelafdichting : O-ringen. Handgreep : demontabel, toont positie kogel.


Lekdichtheid : 1 getest op lekdichtheid.

Er zijn diverse kranen en flessen in omloop waarvan de schroefdraden verschillend zijn. PVC-u kogelkranen met dubbele wartel en aan beide zijden binnendraad (BSPP = parallelle gasdraad). De meest bekende draadsoorten zijn M25x ¾” BSP, . Het dubbele wartel systeem zorgt ervoor dat de kraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts