maandag 25 december 2017

Planten in tuin

Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan. Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Niet elke tuinplant is geschikt . In deze blog geven we je een top van bloeiende vaste planten voor een kleurrijke tuin. Daarnaast hebben we nog wat leuke weetjes voor je.


Tuincentra en bouwmarkten zijn weer intrek dit seizoen (en in de herfst al).

We gaan er weer op uit om leuke planten en bloemen te kopen! En dat betekent dat het tijd wordt voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw tuin. Tuinplanten zoals bomen, hagen, struiken, klimplanten, vaste planten.


Ontdek hier alles over de verschillende soorten tuinplanten, hoe . Planten kiezen voor de tuin vraagt enige kennis over hoe een gezonde plant eruit ziet, en aan een optimale standplaats voor de betreffende plant. Spontaan aankopen van planten is niet de beste manier om de meest geschikte planten voor uw nieuwe tuin te bekomen. U zult veel meer voor uw geld krijgen . Zaai of plant inheemse soorten die nectar voorzien voor vlinders en bijen.


Wat is er mooier dan een tuin die het hele jaar door bloeit?

Een klein beetje puzzelen . Overzicht van de meest popluaire planten. Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin ? Heb je reeds een MijnTuin. Met een goede plantenkeuze kan je ook een onderhoudsvriendelijke tuin bekomen.


De planten zullen dan op termijn elkaar raken, maar zonder elkaar te . Planten maken je tuin helemaal af, maar voor welke planten kies je? Praxis heeft een overzicht gemaakt van alle planten voor in de tuin. In veel tuinen zijn in de herfstperiode geen bloeiende planten meer te vinden terwijl er genoeg planten te vinden zijn die volledig tot hun recht komen in de . Vaste planten verrassen u ieder jaar weer met hun bloemen en blad.


Deze meerjarige planten zijn onmisbaar in iedere tuin. Dit gedeelte van de website is eigenlijk onze kwekerijbibliotheek, het naslagwerk voor iedereen die wat meer over planten wil weten. Blijft het regenwater bij jou in de tuin langer staan?


Dan kun je het beste planten kiezen die van een vochtige grond. Het bevat coniine, wat al in kleine .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts