woensdag 6 december 2017

Kamerplant hibiscus

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Verkleurde of verdorde bladeren? Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig.


Door een aantal eenvoudige tips in acht te . In China en Japan cultiveert men hibiscus of Chinese roos al vele eeuwen lang als kamerplant en als struik.

De keuze aan kamerplanten is tegenwoordig enorm. Hibiscus rosa-sinenis ( kamerplant ) is niet winterhard. Mooi meegenomen: hibiscus piekt als de rest van de tuin over haar hoogtepunt.


Het is de grotere halfbroer van kamerplant Chinese roos en heeft okra, katoen, . Maar voor ons klimaat is alleen Hibiscus . Er bestaan tot wel 1soorten kamerplanten en . Het is een struik die wel meter hoog kan worden. Om binnen van deze kamerplant te genieten, moet .

Een hibiscus is een prachtige plant met bloemen in verschillende kleuren. Is gevoelig voor luizen en heeft goede . Ze is bladverliezend maar wel een van de mooiste en langst bloeiende . Deze bloeiende kamerplant is relatief gemakkelijk te verzorging. De Chinese Roos (ook wel schoenpoetsbloem genoemd) werd als kamerplant pas populair, toen er mooie . De soort wordt in België en Nederland als kamerplant gehouden. De hibiscus is familie van de Chinese roos, die als kamerplant gehouden wordt.


Op deze pagina vind u verzorgingstips van de Hibiscus. Voor de tuin is alleen de . Deze kamerplanten zuiveren jouw huis van schadelijke stoffen. Zeer opvallende plant, deze hibiscus. Dat betekent dat de woonplant extra in de schijnwerpers staat deze maand.


Welkom op de website van Kwekerij Groenhof. Gezonde kamerplanten hebben niet snel last van plagen. Je voorkomt luizen, spint en andere plaaginsecten door planten de juiste plek te geven en ze goed te.


Deze struik bloeit van ongeveer juli tot oktober met . Er zijn hibiscussen in allerlei verschillende soorten.

Sommige soorten zijn echt alleen maar geschikt als kamerplant of kuipplant, andere zijn redelijk winterhard. Woonplant van de maand september. Een exotische kamerplant : de Vlinderorchidee.


Een woonplant met een exotisch tintje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts