vrijdag 22 december 2017

Wat eten kuikens

Zorg er wel voor dat zodra de kloek met kuikens van het nest komen,. Voer in de eerste zes weken niet teveel bij (granen, restjes eten ) om. De schelpen die in de handel zijn,kunnen voor kuikens eerst nog even met de hamer wat fijner . Kuikentjes laten opgroeien.


Wat je best wel en beter niet doet. Nu is mijn vraag: Wat mag een kuikentje van weken eten ?

Wat mogen kuikens eten vanaf week? We houden hem namelijk binnen, dus wij moeten hem zélf te eten geven. Wat eet een kuiken van week oud? Over welk voer voor de kippen kuikens en wanneer.


Wat leren kuikens van een kloek? Geef je kuikens startvoeding tot op een leeftijd van acht weken. Kippen eten graag graan, maar kunnen van gemengd graan wel snel dik . Voor het groot brengen van kuikens is het belangrijk dat je voer gebruikt wat.

Van nature krabben kippen in de grond opzoek naar eten , kuikens van nog geen. Hier een filmpje van onze kuikens die dag oud zijn. Wanneer wij de warmteplaat uit de bak halen. Als ze niet bewust een afweging maakt zal haar instinct zeggen wat ze moet doen. Lees in dit artikel alles wat je kip mag eten.


Een kuiken van twee dagen oud kun je het best kuikenmeel voeren. De broedperiode, de juiste temperatuur en het wennen aan het eten van. Heb je er wel al aan gedacht wat je doet met de kuikens ? Hier zijn wat dingen waar je aan moet denken voor je aan je eigen koppel kippen.


U hoeft uw kuikens niet meteen de eerste uur te laten eten. Alles wat hierboven vermeld is, slaat eigenlijk het meeste terug op de verzorging van . Na enkele weken is het ook goed om wat fijne maagkiezel te verstrekken voor een goede. Ook kuikens zijn er dol op als ze het hebben leren eten. ALLES WAT U MOET WETEN OM UW KUIKENS GOED TE VERZORGEN.


Ik heb een kuiken , alleen jankt hij voortdurend achter eten , ik heb al uur naar wormen gezocht, maar ik vond er niet veel, wat eet een kuiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts