vrijdag 15 december 2017

Pluche kopen

Onze pluche stof is van goede kwaliteit en is een enorm zachte teddy stof. Ideaal voor verkleedkleding, hobby en interieur! Bent u op zoek naar pluche ? Knuffels koop je eenvoudig online bij bol.


Vele aanbiedingen bij bol.

Alle bont stoffen die wij verkopen zijn imitatie, ook wel kunstbont of nepbont genoemd. Grootste collectie: mooie knuffels, o. Bestel snel jouw favoriete knuffel of beestjes van Woezel en Pip en meer. Heerlijk knuffelen met de zachtste knuffels van Bart Smit!


In onze webshop vind je prachtige knuffels van o. Nijntje, Angry Birds en Disney. Koop of Verkoop grote beer op Marktplaats. Gratis verzonden vanaf euro!

Hondenspeelgoed eenvoudig en goedkoop in de Zoobio dierenshop kopen. Met de prachtige, pluche knuffels van Natuurpunt stimuleer je creatief vermaak en. Pluche staartmees met echt geluid.


Wij hebben een breed assortiment pluche kostuums: pluche beer, pluche aap of pluche konijn. Snelle levering gegarandeerd. Op zoek naar knuffels van de Gruffalo, Rupsje Nooitgenoeg of Kikker en zijn vriendjes? Laat je verrassen door het grote assortiment.


Donald Duck uit Disneyland Paris. In zeer mooie staat, enkel als decoratie gebruikt. Super zachte pluche knuffel Dipsy van de populaire Teletubbies. Met herkenbare zinnen en geluiden, die alle kindjes kennen uit de tv-serie.


Steiff pluche teddyberen zijn machine wasbaar en 1 veilig voor uw kind. Grote voorraar met vele maten en prijzen. De kunststof rendierkop bekleedt met pluche in de kleur bruin heeft een afmeting van cm. Te bevestigen aan de wand.


Schommeldier Gustav van HEUNEC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts