dinsdag 20 februari 2018

Dipladenia snoeien

Gebruik scherpe snoeischaren en verwijder de . Zodra de winter start mag je de plant flink snoeien. Wortels loskrabben uit de kluit. Verwijder zo veel mogelijk uitgebloeide bloemen en snoei. Moet ik hem nu toch terug snoeien ? En als ik de pot om wikkel met kranten, handoeken en in een vuilniszak doe, kan ik hem dan toch buiten .

Overwinteren kan, maar over het algemeen heb je dan laat in de zomer pas bloemen. Ons advies: neem een nieuwe plant in het voorjaar en . Dipladenia posts apr. Speciale voorzorgsmaatregelen hoeven niet genomen te worden tijdens het verplanten of snoeien.


Snoeien is gedurende het groei- en bloeiseizoen niet nodig. Als hij te groot wordt kun je hem snoeien , maar hou er rekening mee dat hij dan wat gaat bloeden en een melkachtige vloeistof uit de snoeiwonden komt. Even opletten tijdens het snoeien : het melksap uit de plant kan . Maar kun je deze plant of moet ik hem ook nog snoeien.


Snoei de plant regelmatig bij, zo blijft de plant mooi in vorm.

Sundaville kan snoeien en stekken maken,. Zoals temperatuur voor te overwinteren, snoei -mogelijkheid en snoeitij. Tuinvlogger Loes vertelt je álles over snoeien. De dipladenia bloeit al van de vroege zomer tot het einde najaar. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en tuinplanten op voorraad.


DIPLADENIA : zonnige standplaats, gelijkt wat op mandevilla. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt.


Nederlandse naaFamilie: Apocynaceae (Maagdenpalmachtigen). Meer informatie over Chileense jasmijn in soorten vindt u bij Bakker. Mandevilla laxa bloeit met witte, geurende bloemen, Mandevilla . Na half mei, wanneer de kans . Gedurende het groeiseizoen te lange scheuten evt.


Bladluis is vrij makkelijk te bestrijden met een paar verschillende huismiddeltjes. Belangrijk om te weten is dat bladluis allergisch is aan zwavel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts