maandag 12 februari 2018

Koperen muntjes tegen mieren

Dat kan, naast mieren bestrijde, is mieren verdrijven ook een optie! Krijt tegen mieren In babypoeder en. Span een koperdraadje of leg koperen euromuntjes bij de ingang waar de mieren je huis binnen treden.


Mieren gebruiken de geursporen om elkaar de weg naar voedselbronnen te wijzen. Naast koper zouden mieren daarom ook een grote afkeer hebben voor de .

De beste bescherming tegen mieren is preventie, dus er voor zorgen dat ze niet opduiken. Ontdek hier tips en tricks om mieren te vermijden of te verdelgen. Met een cent euro muntstuk , houdt u mieren op een afstand.


De zomer is een welkom moment voor mieren om jouw huis te bezetten. Overal kom je ze dan tegen : in de woonkamer, in de keuken en een . Plaats koperdraadjes of vijfcentmuntjes buiten uw huis. Mieren zijn geen fan van koper en gaan er beslist niet overheen.

Door koper buiten uw huis te plaatsen . Heeft u last van mieren die binnen komen, gewoon ff een stukje koper voor de deur of bij het gat. Lokdoosje, mierengif, koper muntje. Houdt koper echt mieren tegen , en helpt een zakje water boven de deur tegen. Helpt het om kokend water over een mierennest te gooien?


Leg koperen munten of span een koperdraadje en de mieren zullen zullen deze . Mieren kunnen de geur van koper niet uitstaan, omdat die hun eigen geursporen verstoort. Was vorige week bij Kruidvat en hoorde een oudere dame tegen. Koperen strips werken bij mij prima, want kleine mieren kruipen in de strooppot. Ik moet erbij zeggen dat het eigenlijk tegen mijn principes indruist maar de.


Natuurlijk lukt dat niet met een koperen munt , het gaat om de geur van het koper. Mieren lopen bijvoorbeeld nooit over een koperdraad heen,. Muntjes van vijf cent schijnen hetzelfde effect te hebben.


Kokend water is ook een goed bestrijdingsmiddel tegen de mieren die de vuilniscontainer belagen. Een schoon huis is het eerste en de beste verdediging tegen mieren. Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden?

In de winter zul je ze nauwelijks tegenkomen. Water met azijn was niet effectief tegen bladluizen en hield de mieren dus ook niet weg, koffiegeruis. Ontbrekend: muntjes Overlast mieren gazon, terras of tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts