dinsdag 13 februari 2018

Overlast mieren buiten

Ook wordt er veel buiten gegeten. De etensresten en zoetigheid zijn voeding voor de mieren. Zelfs een waterijsje wat lekt op het terras is voer voor de mieren.


Niet alleen kunnen mieren vervelend zijn in je huis, maar ook buiten zijn mieren niet altijd gewenst. Zo kunnen de mieren vrij rondmarcheren buiten , maar niet binnen hun. Overlast van mieren binnen, leg op de drempel een rand met stuivers centen neer.

Buiten verzamelen ze honingdauw, het suikerhoudend afscheidingsproduct van bladluizen. Behandel plaatsen waar overlast van de mieren het grootst is. Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen mieren. Als je overlast van mieren hebt in bijvoorbeeld je keuken, zorg dan dat de geur van kaneel sterk . Hoe verdelg ik mieren op het terras, ze eten zowat door de tegels heen, wie weet raad?


Mieren bestrijden: een geduchte tegenstander. Wil je mieren buiten je huis of een bepaald gebied houden, dan zijn er verschillende . Zijn ze nog vol, zorg dan dat de buitenkant en de doppen in ieder geval schoon zijn.

Maar binnenshuis kunnen ze voor overlast zorgen. Hoe houd je mieren buiten de deur? Waarom komen er eigenlijk mieren in huis als er buiten meer dan genoeg ruimte is? Het antwoord is eigenlijk vrij simpel. In het voorjaar en de zomer zijn de . Een mierenplaag zorgt voor overlast in uw huis, tuin of bedrijfspand.


Wat voor mier geeft de overlast ? Hun nest bevindt zich gewoonlijk buiten. De vliegende mier buiten bestrijden. Het Mierenbuffet is vooral geschikt als je veel mierenoverlast ondervindt. Mierenspray en mierenlokdozen werken goed als de overlast zich beperkt tot kleinere . Maar vaak veroorzaken mieren wel overlast in de tuin, of nog vaker op het.


Als u last heeft van mieren rondom of binnenshuis, dan is dat in sommige gevallen maar het topje van de ijsberg. Zodra het een beetje begint te zomeren, komen ze tevoorschijn: mieren. De meeste activiteit speelt zich af buiten ons . Vervelend als ze je terras ondergraven, nog veel vervelender als ze in . Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden?


Het is weer de tijd van het jaar dat mieren ineens ergens in huis.

Maar als er buiten te weinig voedsel is, dan komen ze naar binnen. Algemeen Mierenpoeder kan buiten worden gebruikt bij overlast door mieren. Het poeder kan makkelijk worden gestrooid daar waar de mieren overlast. Je zit niet te wachten op mieren die over je aanrecht of je tafel buiten heen lopen.


Dit is echter niet de enige mierenoverlast. Wat kunnen mieren aanrichten en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts