donderdag 22 februari 2018

Uchiki kuri

De planten vragen veel ruimte en vormen lange ranken met . Deze kleine, oranjekleurige pompoen is een heel stuk handiger in gebruik dan de traditionele reuzepompoen. Hij is zeer goed bewaarbaar en wordt . De groeitoppen kunnen regelmatig worden gesnoeid en zijn eetbaar! Deze pompoenen zijn van het Hakkaido type.


Ze vormen lange ranken met erg grote zware bladeren en bloeien met gele bloemen.

Na de bloei verschijnen de . Kan met schil gegeten worden. Uchiki Kuri pompoen Uchiki Kuri is een Hokkaido pompoen. Oranje pompoen met smakelijk, geel vruchtvlees. Kan zeer lang bewaard worden.


What they will not have anticipated is finding it a far . Deze zijn rijker van smaak en voller van kleur. Zo ook de resulterende soep.

Bijna allemaal zijn ze eetbaar. Op bezoek bij twee kwekers en liefhebbers in Schijndel. Zaden bestellen voor pompoenen kalebassen en andere siervruchten: De vruchten worden circa tot kilo en zijn goed houdbaar. Stevige diep oranje vruchten, welke zeer lang houdbaar zijn. Vooral geschikt voor de consumptie, maar zeker ook leuk voor de sier.


Uitstekende zaden, snel in huis. Pompoenzaden voor uw moestuin. Geel vlees met uitgesproken kastanjesmaak. Zaaien in potjes, in een . Japans pompoentje gekruikt o. Zeer decoratieve oranjerode . An early, improved selection of Hubbard squash.


Berichten over uchiki kuri geschreven door Jan db. Koop nu en betaal pas over dagen! Universele pompoen die in Europa het meest wordt geteeld.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts