woensdag 21 februari 2018

Vlooien hond

Wilt u zeker weten dat uw hond geen vlooien krijgt? Gebruik dan maandelijks een pipet Stronghold of Vectra3D in de nek. Deze zijn te krijgen bij uw dierenarts. In Nederland is de kattenvlo (Ctenocephalides felis) de meest voorkomende soort, deze vlo kan ook bij mensen en honden voorkomen.


Je hond krabt de hele dag, omdat hij bezoek heeft gehad van vlooien.

Met onze hulp is je hond binnen no-time weer vrij van vlooien. Vlooien , je kunt al kriebelig worden bij het idee. Naast dat ze vervelende jeuk kunnen veroorzaken, kan je hond er allergisch voor worden. Er komen twee soorten vlooien voor, namelijk de hondenvlo en de kattenvlo.


Hiervan komt de kattenvlo veruit het meeste voor, ook bij honden. Honden hebben meestal kattenvlooien bij zich. Circa van de vlooien bij hond en kat zijn kattenvlooien.


De vlooien komen in het donker naar het licht,door het afwasmiddel kunnen ze.

Als u hond toch toe is aan een flinke wasbeurt en u wilt gelijk de vlooien weg . Wat kun je als hondenbaasje eigenlijk doen . Krijg jij ook jeuk bij het horen van het woord vlooien ? Hoe komt je dier aan een vlooienbesmetting. Bij de hond en de kat treft men voornamelijk de kattenvlo aan. Waarom vlooien bestrijding? Hun beet is pijnlijk en veroorzaakt daarnaast veel jeuk. Dit komt omdat de vlo met.


Over vlooien , vlooienbestrijding en vlooienallergie bestaan heel veel misverstanden. Wilt u snel van de vlooien af komen, bestrijd dan ook deze tussenstadia van de vlo. Dat kan door een product op uw dier hond aan te brengen dat de vlooien.


Als dierenarts krijgen wij dagelijks vragen over vlooien , en vooral over de bestrijding van vlooien bij de hond en de kat. Een vlooienplaag vormt immers. Er zijn ook natuurlijke middelen om vlooien , teken, insecten en parasieten te . In de zomerperiode lopen onze huisdieren weer meer risico om vlooien en teken op. Naast katten- en hondenvlooien worden bij hond en kat ook konijnen- en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts