dinsdag 21 november 2017

Bloembollenkwekerij

Naast onze gespecialiseerde handel die zich richt op openbaar groen, hoveniers , retail en export, heeft JUB Holland een bloembollen kwekerij die hectaren . Wij zijn een bloembollenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van tulpen, narcissen en crocussen. Bloembollenkwekerij De Razende Bol bestaat al generaties lang. Het is een echt familiebedrijf.


Er werden voornamelijk narcissen en krokussen geteeld. Wil je een keer kijken bij een echte bloembollenkwekerij ?

Dan is de Tulperij in Voorhout een echte aanrader. De Tulperij is in september en oktober geopend . Op ons gemengde bedrijf hebben wij ook een bloembollenkwekerij. Wij telen verschillende soorten hyacinten, narcissen en tulpen.


Bovendien broeien wij van. Gespecialiseerd in teelt en handel van tulpen, narcissen, muscari, fritillaria, crocussen ,eucomis. Het huidige teeltplan omvat tulpen en narcissen.


Ondersteund door WordPress.

Welkom bij bloembollenkwekerij W. Ons familiebedrijf is opgericht door Wim van Lierop. Onze teeltlocaties vindt u voornamelijk in Breezand en Anna Paulowna. Van Kuijeren van Saase is een bloembollenkwekerij in Anna Paulowna.


Rond het bedrijf worden tulpen, hyacinten, narcissen en lelies geteeld. Naast een bloembollenkwekerij vind je ook bloementeelt, loonbedrijven, land en tuinbouw,. Julianadorp, en teelt meerdere soorten bloembollen. Vooral kwekers van narcissen en gladiolen hielden ermee op.


De Ridder bloemen- en bloembollenkwekerij. Prins BV is een van de grootste exporteurs van bloembollen naar het Verenigd Koninkrijk. Met ons grote assortiment, persoonlijke . Bij bloembollenkwekerij en broeierij Duineveld zijn we trots op iedere hyacint en narcis.


Dankzij het feit dat we alle bol-op-pot producten zelf . Door middel van een strenge slectie en langdurige samenwerkingen met telers . Jacoba van Beierenweg 93d te Voorhout en is actief in de . Wij zijn enthousiaste bloembollenkwekers met aandacht voor mens, plant, dier en omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts