woensdag 29 november 2017

Fruitvliegjes wegjagen

Deze tip komt van iemand uit de Horeca (zij gebruikt het bij de bar in de zomer). Vul een glaasje voor de helft met appelsap en de andere helft met azijn. De geur trekt helaas ook insecten aan: ook de hele kleine. Vooral bij wat rijper fruit, waar een sterkere geur af komt, zie je al snel fruitvliegjes.


We hebben het natuurlijk over die irritante fruitvliegjes. Wij hebben makkelijke manieren .

Fruitvliegjes kunnen erg vervelend zijn. Het zijn misschien maar kleine beestjes, maar als u de vliegjes hun gang laat gaan, heeft u al snel te maken met een . Er zijn niet voor niets duizenden mensen die tips zoeken voor het vangen, verjagen of verdelgen van fruitvliegjes. Hieronder lees je daarom . Vind je het ook niet super irritant als er fruitvliegjes om je fruitschaal hangen? Zeker als je je verse fruit nog maar een paar dagen eerder hebt . Ze komen voornamelijk af op fruit. Je kunt het probleem fruitvliegen enigszins voorkomen door ze te verjagen.


Met deze tips ga jij de fruitvliegjes bestrijden!

Maar als je eenmaal een flinke fruitvliegjes plaag hebt, dan kun je fruitvliegjes het . Ongediertebestrijders adviseren hoe maden van vleesvliegen, fruitvliegjes en ander ongedierte te voorkomen in de GFT-container. Hoe bestrijd je fruitvliegjes effectief? De fruitvliegjes reageren sterk op hun reukzin. Is het buiten lekker warm weer, ga je picknicken in het park of barbecueën in de tuin en dan heb je binnen de kortste keren. Zelf fruitvliegjes bestrijden met onze producten is erg eenvoudig.


Het is namelijk ook de tijd dat de fruitvliegjes zich weer aandienen. Spinnen, insecten en fruitvliegjes zijn niet gevaarlijk, toch kunnen ze wel. Je kan je fruit nog niet een halve dag neerzetten of daar zie je ze alweer vliegen: fruitvliegjes.


En waar de een met een nonchalant . Last van muizen in de keuken of vliegen er honderden fruitvliegjes rond je prullenbak? Op deze natuurlijke manieren houd je ongedierte . Hoe je de dieren wilt wegjagen is aan jou. Je hebt de keuze uit spuitbussen, geurverspreiders, lokdozen en poeder. De producten bevatten geen giftige stoffen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts