dinsdag 7 november 2017

Klerenmot

De klerenmot komt in Nederland en België niet in de vrije natuur voor, maar leeft slechts binnenshuis. Oorspronkelijk komt deze soort uit warmere streken en . De bruingevlekte klerenmot (Niditinea fuscella, synoniem Tinea fuscipunctella) is een nachtvlinder uit de familie Tineidae, de echte motten. Volwassen insect: - mm lang.


Voorvleugels blinkend goudkleurig-bruingeel zonder tekening met franjes op het. Kledingmotten (of kleermotten) zijn specifieke soorten nachtvlinders waarvan de larven gaten vreten in eiwithoudende vezels in .

Als je een mot ziet vliegen, is de kans groot dat dit insect eitjes op jouw textiel heeft gelegd. Hier vindt u handige tips om kleermotten doelgericht te herkennen, effectief te bestrijden en duurzaam tegen te gaan. Kenmerken== De spanwijdte van de vl. Er wonen twee motten, in me ouwe jas. Tineola bisselliella - common clothes moth, webbing clothes moth.


We kennen het schattige lied van Doris allemaal en zingen vrolijk mee. Maar als je echt twee motten in . Overzicht van de Nederlandse biodiversiteit.

Het Nederlands Soortenregister zet de standaard voor naamgeving en voorkomen van Nederlandse soorten. Wanneer is men als immigrant ingeburgerd? Niet als je slaagt voor het examen van de inburgeringscursus. Bij ons vindt u alle informatie en middelen om motten te bestrijden.


Voor 15:uur bestel morgen in huis. De kleermot oftewel klerenmot is de schadelijkste van alle motten. De larven van de kleermot vreten namelijk aan kleren, gordijnen, tapijten, matrassen en . Wat betekent Bruingevlekte klerenmot ? Hieronder vind je een betekenis van het woord Bruingevlekte klerenmot Je kunt ook zelf een definitie van Bruingevlekte . Ik was vorige week in Frankrijk en daar spreken en ruiken ze tenminste duidelijk anders. Hun Frans heeft een onmiskenbaar Frans accent. Familie: Tineidae, echte motten (subfamilie Tineinae).


Online vertaalwoordenboek. Vertalingen klerenmot NLFR. Voorbeeldzinnen met ` klerenmot `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts