maandag 20 november 2017

Tegen mollen

Je kan mollen op vier manieren aanpakken zonder ze te doden nl. Veel van de voormelde middeltjes helpen niet alleen tegen mollen maar schrikken . Als je gazon er mooi bij ligt, heb je natuurlijk geen zin in mollen in je tuin. De molshopen verpesten het hele aanzicht.


Daarom hebben wij een aantal tips tegen.

Mollen kunnen niet tegen felle geuren. In tuincentra en doe-het-zelfzaken zijn sterk geurende spullen te koop. De geur verspreidt zich snel en is zes tot acht . Rentokil - dé expert in ongediertebestrijding - kan u raad geven en u oplossingen tegen mollen aanbieden in functie van uw specifieke behoeften en de . De mollenklem is niet bepaald een diervriendelijk middel tegen mollen in de tuin.


Het zetten van een klem is ook niet zo eenvoudig als het lijkt. Sommige winkels verkopen uitrookapparaten tegen mollen die geschikt zijn voor gebruik door .

Als een mol blind is, hoe nemen mollen ons dan waar? Zeker als je weet dat wij gemiddeld tegen km per uur wandelen. Om mollen te verwijderen uit de tuin, moet je een muziekkaart op de kop tikken, het klein luidsprekertje er uit halen zodat het continu speelt, dan steek je het . Als mollen een plaag worden, moet je er iets tegen doen. Druk het midden van de molshoop zo snel mogelijk weer naar beneden zodat de pas . Door het mollendoek horizontaal te plaatsen onder het grasveld maken mollen geen kans meer in . Gedurende het graven komen ze tal van obstakels tegen.


Geef hem tijdig een tik tegen de neus met de schop of een hamer om hem snel . Het zo niet belangrijkste aspect is geduld en enkele nuttige tips om mollen te. Bollen verdrijven mollen - keizerskroon bloembollen tegen mollen in soorten en . Terwijl de mollen ernaar graven, kunnen zij uw zorgvuldig aangelegde tuin compleet verwoesten. Intussen komt u ook nog andere vormen van schade tegen. Er zijn blijkbaar heel wat middelen tegen mollen , maar wat helpt echt (plastic fles omgekeerd in gron gas, water,)? Helpt spiritus met groene zeep tegen de buxusmot?


Om de juiste gangen te vinden voor het vangen van de mollen, kan men het. Zo werkt dit apparaat tegen mollen , woelmuizen en woelratten: .

Alleen professionele bedrijven mogen chemische bestrijdingsmiddelen inzetten tegen mollen. Wij helpen u de mol verjagen of bestrijden. Vertrouw op uw ongedierte-expert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts