maandag 13 november 2017

Hydrodippen

HG dipping, ook wel hydrographics dipping, watertransferprinting, waterdippen of hydrodompelen genoem is een geweldige techniek om een print duurzaam . We kunnen ruim 2verschillende prints leveren. Neem een kijkje op onze website en maak keuze uit de vele prints waar u uit kunt kiezen. De prijzen hangen af van de staat waar het product in verkeerd.


Klik hier voor meer informatie! Geef je velgen een unieke Foliedip look!

Laat ze dippen in de gewenste print. Zo hebben we onlangs diverse Tesla Model X velgen voorzien . Bedankt voor het kijken, liken, reageren en. See what people are saying and join the conversation. Naast een hydrodippen vind je ook auto onderdelen. Water transfer printing bij Cavaro.


Cavaro neemt de volgende stap in customizing. Vanaf heden kunnen wij onze klanten, naast het maatwerk voor de velgen, .

Like en abonneer als je een van de gadgets wilt winnen! Hydrodippen op Telefoonboek. Na het hydrodippen van het voorwerp wordt een afwerklaag aangebracht, waardoor de print duurzaam op het voorwerp is aangebracht. Bij het hydrodippen kiezen we samen een basiskleur als onderlaag.


Hier overheen komt dan een (semi-transparant) patroon naar keuze. Mogelijkheden zijn grenzen loos. Dat is zeker mogelijk, momenteel doe ik het liefste de wat kleinere delen.


Een hele kappenset is uiteindelijk ook mogelijk maar dat zal eerst . Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op inloggen. Revello: knusse uitstraling Model Revello heeft een knusse uitstraling en is door de vormgeving in vele interieurstijlen te plaatsen. Het zwarte pootje staat wat . Rijckheyt is het centrum waar de historische archieven en collecties van de gemeenten Brunssum, Gulpen-Wittem, Heerlen, Nuth, Simpelveld en Voerendaal. Mechashop specialist in landbouwtechniek.


Voor al uw trekkeronderdelen filters lagers bevestigingsmateriaal en verlichting. Deskundig advies voor iedereen . Search for hydrodippen videos. VETTE FIDGET SPINNERS HYDRO DIPPEN !

LIKE VOOR MEER HYDRO DIPPING!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts