woensdag 1 november 2017

Ovenvisjes

Zilvervisjes of ovenvisjes. De laatste tijd wordt door mensen steeds vaker een voor hen, tot nu toe, onbekend soort ongedierte waargenomen. Hoe herken je ovenvisjes ? En wat moet je doen als je last hebt van ovenvisjes ? Lees alles over ovenvisjes.

Het diertje voelt zich het prettigst bij temperaturen rond de 37°C. Ovenvisjes vind je vaak in bakkerijen of restaurants. Deze diertjes komen minder vaak voor in . Het ovenvisje (Thermobia domestica) is een algemeen voorkomend vleugelloos lichtschuw insect dat tot ca.


Het insect wordt makkelijk . Het papiervisje kan heel wat schade aanrichten in de woning, de zilver- en ovenvisjes minder. De aanwezigheid van zilvervisjes wijst op vochtige plekken in de .

Heeft u last van ovenvisjes en wilt u ovenvisjes bestrijden? Hier leest u alles over de professionele bestrijding van ovenvisjes. Bestrijden van ovenvisjes houdt nogal wat in. Een expert geeft adviezen.


Ze lijken veel op elkaar maar het zijn verschillende soorten. Identificeren van papiervisjes, zilvervisjes en ovenvisjes. Vroeger kon je ovenvisjes vaak in bakkerijen of restaurants vinden, hier vonden ze voedsel en een aangename leefomgeving.


Maar ook de Leefwijze en Hinder van deze Plaagdieren komen aan Bod op de Pagina van . De onhygiënisch ogende beestjes zijn zwart en geelbruin . In deze categorie vind u alle producten tegen ovenvisjes. Papiervisje, ovenvisje of toch een zilvervisje? Helaas, ze komen niet voor in het water maar in je huis. Laat oven- en zilvervisjes bestrijden of weren door Traas Ongediertebestrijding!


Hierin zitten een aantal verschillende soorten visjes namelijk het zilvervisje ( suikergast), het papiervisje (boekenvisje) en het ovenvisje. In onze ongediertewinkel vindt volop gifvrije ongedierte bestrijdings . Dit zijn kleine insecten .

Voor meer informatie over het uiterlijk en de leefwijze van zilvervisjes en ovenvisjes , verwijzen wij u graag naar de ongediertegids van Rentokil. Uiterlijk van een ovenvisje : Het ovenvisje is vleugelloos en heeft een lengte van 0. Bedekt met fijne schubben. Kleur donkergrijs, donkerder dan het . Franjestaarten zoals het ovenvisje en het zilvervisje hebben een slechte neus.


Duitse biologen zagen dat in de antennes van het franjestaartje . Neem dan direct contact op met Stopplaagdieren. Wij bestrijden uw ongedierte snel en efficient! Ze worden vaak door elkaar gehaald omdat ze veel op elkaar lijken, maar het zijn verschillende soorten.


Zelf ovenvisjes bestrijden met onze producten tegen ovenvisjes is erg eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts