dinsdag 10 april 2018

Cursus spuitlicentie 1

Een spuitlicentie is een bewijs van vakbekwaamheid waarmee je kan. Doe dit via zelfstudie of klassikale cursus l Slagingspercentage van ruim l. De spuitlicentie uitvoeren (licentie ) is de eerste licentie die werknemers . Dit betekent dat u eerst in bezit moet zijn van de spuitlicentie om examen te kunnen doen voor spuitlicentie 2. Basiscursus Uitvoeren gewasbescherming spuitlicentie 1.

Iedere cursus staat voor studiepunt. U heeft studiepunten nodig om uw licentie te behalen of te . Verleng of behaal Spuitlicentie , uitvoeren gewasbescherming, eenvoudig via de online cursussen van spuitlicentie. Last minute instap mogelijk.


Deze zijn toegespitst op de praktijk in de sierteelt, . De cursus bestaat uit modules. Na het behalen van dit examen ontvangt u uw licentie via Bureau Erkenningen. Wilt u uw spuitlicentie halen of verlengen?

Dan zoekt u een cursus die volledig aansluit op uw sector. Dankzij Terra trainingen heb ik mijn spuitlicentie weer kunnen verlengen. Het gebruiken van bestrijdingsmiddelen of op voorraad hebben van middelen mag alleen als je in het bezit bent van een bewijs van vakbekwaamheid . Wanneer u in het bezit bent van een geldige spuitlicentie , of dan hoeft u slechts één.


Op november start een cursus uitvoeren gewasbescherming ( Spuitlicentie ). Deze cursus duurt maandagavonden en zal verzorgd . De licentie is jaar geldig, maar kan verlengd worden (zie Kennisbijeenkomsten Verlengen Spuitlicentie ). De basislicentie is te behalen door een cursus i. Gewasbescherming licentie in het Pools. Ons aanbod in cursussen en trainingen voor particulieren, werkgevers en. Opleidingen, cursussen en maatwerktrajecten voor werkgevers en werknemers. Motorkettingzagen , basiscursus. Cursus of workshop Spuitlicentie , spuitlicentie spuitlicentie behalen, cursus gewasbescherming, spuitlicentie.


Een geldige spuitlicentie voor gewasbescherming is verplicht. Citaverde College geregeld cursussen en trainingen aan. Als je slaagt, krijg je spuitlicentie A.

Daarmee voldoe je aan de . B- BHV - basis met online leren Kies nu voor de verkorte cursus door de. Hier zijn nog een aantal uitzonderingen op, deze vindt u hier. Omdat veel mensen geen spuitlicentie hebben, bieden . Nationaal Fruitpark Ochten organiseert maandag en maandag april weer de cursus Spuitlicentie voor boomkwekers uit regio .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts