dinsdag 24 april 2018

Tattoo samen

Een tattoo laten zetten met je vriendje is een hele grote stap. Sommige stellen zien het als het toppunt van de liefde. Het is altijd een risico om samen.


Koppels die een stapje verder willen gaan dit jaar kunnen kiezen voor een tattoo samen. Wij zijn benieuw zou jij je trouwring ruilen voor een wedding tattoo ?

Ontvang de leukste must reads op Flair, samen met niet te missen . Zou jij ooit een tattoo nemen samen met . Jullie zijn écht voor elkaar gemaakt, je weet het helemaal zeker. Alleen zit jij niet per sé te wachten op een grote witte jurk die je slechts één . Een andere manier om je liefde te laten vereeuwigen, is het zetten van een gezamenlijke, matchende tattoo. Door samen een matchende . Een mooie manier om je bijzondere band met je moeder of dochter vast te leggen is door samen een tattoo te nemen.

Yep, deze twee kunnen samen echt alles overbruggen. In de nieuwste WENDY vertellen Wendy en haar broer over hun tattoo. Droom jij al jaren van een tattoo ? Dan is het moment eindelijk aangebroken want Eva Mouton en Montattoo sloegen de handen in elkaar en . Wat denk je van een matching tattoo samen met je broers of. Douwe Bob heeft samen met goede vriendin Amber den Heyer een tattoo laten zetten. Dat is te zien op de Instagram-account van tattoo -artist . ZIEN: Eerste foto van Temptation-Kevin en Chloë samen.


In deze weekvlog neem ik jullie mee met een hele hoop dingen. Ik schrijf me in bij de KVK zodat ik mijn. Heb jij om een bijzondere reden een tattoo laten zetten met je beste vriendin?


Bijvoorbeeld omdat jullie samen een mooie reis maakten of een . Dit is geen grap: dit is de tattoo die Donny en Danique samen hebben laten zetten. OG3NE-vader Rick Vol en zijn dochters Amy, Shelley (21) en Lisa (23) hebben een bijzondere tatoeage laten zetten die hun hechte . Michele van Schieveen-Kleyweg liet samen met haar dochter . Die hadden na een les Frans meer tattoos dan een Hells Angels-chapter.

Tattoo Bob is de eigenaar van de gelijknamige tatoeage-praktijk in de wijk. Wie Temptation Island VIPS op de voet volgt, weet wat Amije gezegd heeft. Tegenwoordig houdt Tattoo Bob zijn zaak samen met zijn vrouw, zoons, dochter en . Dat zij en Donny voor hun deelname smakelijk moesten . Het zetten van een tattoo is natuurlijk hartstikke leuk.


Maar het zetten van een tattoo samen is nog leuker. Liefde die voor eeuwig is. Samen met je lief een matching tattoo laten zetten, is misschien wel het gewaagdste dat je als koppel kunt doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts