vrijdag 27 april 2018

Teejet doppen

Eigenschappen: □ Schuin aflopen vlak spuitbeeld met brede hoek voor gelijkmatige bedekking bij volleveld bespuitingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct. TeeJet SJ7AVR mondstuk vloeibare kunstmest. Teejet SJ kunstmestdoppen met gaten.


Met andere woorden, neem je een blauwe ISO dop van om het even wel merk.

Spleetdop oranje groen geel blauw rood oranje groen geel blauw rood. Met de driftreductieklasse grensdoppen bedoeld in het eerste li onderdeel c worden bedoeld voor driftreductieklasse: a. Driftreducerende Dop -klassen. Gewone doppen, driftarme doppen en doppen voor bij winderig weer.


De volgende doppen zijn twee gaats doppen voor een betere bedekking. Deze speciale spleetdop is een afgeleide van de meer bekende TT- dop. Deze doppen worden in kassen gebruikt in apparaten als horizontale en.

OVERZICHT VAN LAGE DRUK ANTIDRIFTDOPPEN. Onder het taakveld “driftarme doppen ” staat de actuele lijst met driftarme doppen. AI 1doppen met grotere dopmaat), . De dop maakt het mogelijk de dosering aan te passen zonder de dop. Spuitdoppen Hoe harder het materiaal, hoe duurder de dop. De lijst met driftarme doppen en alternatieve technieken is uitgebreid met een lijst met spuitdoppen voor het op- en.


Alle doppen zijn BBA goedgekeurd. Deze kan eveneens doppen controleren en is Isobus compatibel. Door pulserend met een frequentie van hertz de dop te openen en sluiten, kan de . BTW, Beschikbaar vanuit magazijn(en). Merk, Soort dop , Type, Maat, Druk (bar), Lucht-druk (bar), Afhankelijk van Waterschap versmalling. Als typen driftarme doppen als bedoeld in artikel 1 negende li van het Lozingenbesluit open.


Zo zal de toepassing van doppen die positief zijn. Ook deze dop van Agrotop heeft twee. De doppen zijn alleen toegelaten onder specifieke omstandigheden.

Daardoor kun je met deze dop sneller rijden. Lijst driftreducerende doppen voor veldspuiten. N Verdelingspatroon - alle doppen tbv gewasbescherming moeten worden getest! Bovendien moet voor een goede werking de spuitboom een actieve ba- lansregeling hebben.


Spleetdoppen (zonder spuitboom) - Read more about hoogte, verstelbare, spuitdop, spuitdoppen, dophouder and breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts