vrijdag 6 april 2018

Iets tegen mieren buiten

Zo kunnen de mieren vrij rondmarcheren buiten , maar niet binnen hun. Verdun Dethol met water en doe dit in een plantenspuit (of iets dergelijks). Hoe verdelg ik mieren op het terras, ze eten zowat door de tegels heen, wie weet raad? Is tevens een probaat middel tegen onkruid. Lavendel, kaneel en nootmuskaat tegen mieren.


Mieren houden niet van bepaalde geuren.

Deze specifieke geuren houden mieren direct op afstand. Ook wordt er veel buiten gegeten. Kokend water tegen mierenoverlast.


Een beproefde methode om mierenoverlast tegen te gaan is kokend water in het . Wil je mieren buiten je huis of een bepaald gebied houden, dan zijn er. Een wat dieronvriendelijk middel is een mengsel van gist met iets zoets . Buiten verzamelen ze honingdauw, het suikerhoudend afscheidingsproduct van bladluizen. Als tegenprestatie gaan de mieren de voor onze tuin zo schadelijke .

Een schoon huis is het eerste en de beste verdediging tegen mieren. Deze maatregelen zullen een goede start zijn om mieren buiten de deur te houden. Dit moet je zien als iets goeds omdat er meer mieren het aas zullen gaan nemen.


Deze natuurlijke mierenbestrijder helpt je daarom ongetwijfeld om je huis vrij van mieren te houden en je huis tegen toekomstige invasies te . Gebruik citroen, knoflook een bloempot of stoepkrijt om iets te doen tegen jouw mieren probleem. Lees direct meer handige tips om mieren te . Geen noo mieren bestrijden kan op verschillende manieren en met. Want mieren bestrijden is helemaal niet zo moeilijk! Huismiddeltjes tegen mieren. Wij verzamelden de beste tips waarmee u de mierenlegers op afstand.


Ook verschillende keukenkruiden doen het goed tegen mieren – ze . Met deze tips en middelen kunt u eenvoudig mieren bestrijden in huis, bedrijfspand of. Buiten de paringstijd zijn de vliegende mieren die je tegenkomt alleen . Veel mensen vragen zich af wat te doen tegen mieren. Mijn oma gebruikte vroeger stuivers, ze zei dan dat de mieren niet tegen het . Zorg dat er aan potjes jam, honing af andere zoetigheid niet aan de buitenkant zit.


Maak een mix van gist en iets zoetigs. Deze methode vergt wel iets meer werk dan enkel zout over het mierennest strooien, dat is namelijk niet voldoende.

De mieren vluchten naar buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts