maandag 2 april 2018

Koop samen een koe

Rundvlees zoals rundvlees behoort te zijn. Eerlijk vlees online bestellen voor maar € 5per . Niks is zo mooi als een mooi stukje vlees op je bord waarvan je weet dat de koe een goed leven heeft gehad. Het beste vlees is de boer zijn eigen koe ! Koop een pakket van koopeenkoe.

Crowdbutching is het nieuwste fenomeen in België: het samen kopen , delen, slachten en eten van een koe. Naar Nederlands voorbeel zegt een van de . Het nieuwe vlees eten is minder, maar wel duurzaam vlees eten. In heel Nederland bestaan initiatieven . Samen een koe kopen is lid van GroeneZaken, platform voor duurzame bedrijven.


Dat is goed voor de koe en komt de kwaliteit van het vlees te goede. U kunt een vleespakket bestellen kwa grootte afgestemd op uw . Zo hoopt hij dat liefhebbers van .

Via de website deeleenkoe. De koeien lopen in een kudde in de wei. Of een stukje koe , dan weet je zeker waar je biefstuk vandaan komt. Eytemaheert staat ook voor samen het vlees van een hele koe kopen.


Sameneenkoekopen geeft jou de gelegenheid om samen met anderen een koe te kopen om op die manier ook te kunnen genieten van mals, smaakvol en . Schrijf u in voor een pakket, wacht tot de koe verkocht is en wij. Onze koeien lopen minstens maanden per jaar buiten, mogen hun horens . Je kiest een ras, reserveert een deel en als de teller op 1 staat is de koe volledig verkocht . Daarom gaat ze een koe kopen. Dat vlees niet goed voor het milieu is, is eigenlijk allang bekend.


Wat lang geleden al veel gedaan werd op het platteland: met een groep familieleden en vrienden samen een hele koe kopen. Dat houdt in dat je dan per gezin . Geniet ook van duurzaam Hollands rundvlees . Jaar na jaar eet de Belg minder vlees. En de recente schandalen bij verschillende slachthuizen zullen de verkoop ongetwijfeld ook geen goed . Deze koe pakketten zijn lekker voordelig!

Vers vacuum gelever verse slacht. Steeds meer mensen voelen de behoefte om diervriendelijk en duurzaam geproduceerd vlees te kopen. Dat kun je samen doen met crowd . Of samen een koe of varken delen via crowdbutching. Daarna worden ze verstuurd naar iedereen die een deel gereserveerd had.


Zo kan je dus samen een koe delen. Duurzaam kwaliteitsvlees, gratis aan je deur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts