dinsdag 17 april 2018

Push in koppeling

Insteekkoppelingen, ook wel bekend als push-in koppelingen , zijn de meest gebruikte koppelingen voor slangmontage in de pneumatiek. Toepassingsgebieden: pneumatische en hydraulische systemen. Het grootste assortiment Insteekkoppelingen ( push -in) vindt u bij ERIKS.


In tegenstelling tot de push in koppeling waarbij de slang in de koppeling word gestoken, word bij de push on koppeling de slang over de speciaal ontwikkelde . Pijpen en leidingen aan elkaar verbinden?

Met een push-in koppeling gaat dit heel gemakkelijk. Bestel snel insteekkoppelingen bij Zamro. Importeur en producent van de kwaliteitskoppelingen, push -in, push -on, FOOD en kunststof insteek koppeling. Natuurlijk aangevuld met allerlei soorten van . De DMfit push in fitting word nogal eens uitgescholden als kunststof insteek koppeling , maar het mag best worden gezeg DMFIT is per definitie een FOOD . Snelle levering en hoge kwaliteit.


Bekijk het assortiment op de site! LUCHT PUSH-IN KOPPELING 6MM Art.

Verkoopprijs: € excl. Via de website van Smeertechniek Rotterdam . Luchtslangen eenvoudig met elkaar verbinden. RECHTE PUSH- IN KOPPELING MET SCHROEFDRAAD CA Modulaire componenten van aluminium voor het transport van perslucht en vloeistoffen. Met DykaGrip heeft u een uiterst efficiënte push -fit trekvaste koppeling in handen. Met de push-in koppeling van 50mm wordt de flexibele leiding aan de subcollectoren en hoofdcollector verbonden.


Rechte inschroefkoppeling. Norgren Haakse koppeling Buis-Ø: mm. Flexibele buis met push koppelingen. Flowkoppeling push -in 6mm l- koppeling. De insteekfittingen of ook wel push -in-fittingen worden veelal toegepast in (lage- druk) toepassingen waar een snelle en gemakkelijke aansluiting gewenst is.


RVS push-in insteek fitting 1 RVS 1. Geschikt voor meerlagenbuis Begetube Alpex, Henco,. Voor aansluiting wasmachine kraan of buitenkraan. Gebruik voor sanitair- en CV water.


PVDF is een plastic materiaal en is van nature in witte tinten. Fittingen gemaakt van PVDF werken goe zelfs wanneer ze worden.

Oudshoorn hydraulics heeft . SDP (insteek) koppelingen mm . Push -on koppelingen PVDF.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts