vrijdag 6 april 2018

Kakkerlakken gel

Goliath Gel De formule van deze gel bevat een lokmiddel om de kakkerlakken uit hun schuilplaats te lokken. Door het aanbrengen van minuscule druppels gel. De kakkerlakken worden aangetrokken door voedingsingrediënten . Let op: dit is de Nederlandse toelating.


Om dit product met Belgische toelating te bekijken, klikt u HIER.

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kakkerlakken in gebouwen. Het middel mag uitsluitend worden toegepast door: personen die . Dit “vermenigvuldigingseffect” van de gel maakt dus dat de bestrijding aanzienlijk versneld wordt. Kakkerlakken bestrijding met lokaas gel kosten € 5= inclusief B. Jarenlang was gel -gif uitgesloten van de particuliere markt en enkel te gebruiken door professionele ongedierte bestrijders. Home Gard brengt daar nu . Gelukkig hoeven ik tegenwoordig niet meer te spuiten tegen kakkerlakken en kunnen ze met giftig lokaas in de vorm van gel druppels helemaal uitgeroeid .

Vindt je het ook zo moeilijk om kakkerlakken te bestrijden? De Imidasect gel van BSI is een zeer eenvoudig en krachtige oplossing om kakkerlakken te . Zeer effectief tegen kakkerlakken. Het gebruik van lijmvallen zal helpen in het bepalen van verhoogde activiteit van de insecten. Wij helpen u de kakkerlakken doeltreffend bestrijden!


De bestrijding gebeurt meestal door middel van gel. ECOGEL kakkerlakken 5g - Gel ecologische kill kakkerlakken de beste prijs in onze online winkel. De gel wordt op strategische . Een andere methode van kakkerlakkenbestrijding is het uitzetten van lokaas in de vorm van een gel. Samenvatting van de productkenmerken (SPC ). Duitse kakkerlak , Oosterse . Opmerking : Dit document is geen toelating voor een biocide, noch een . Dit komt door de nieuwe bait-matrix.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder .

De anti kakkerlakken gel die alleen verkrijgbaar is . Omdat kakkerlakken de dode kakkerlakken ook weer op eten ontstaat er een doorvergiftiging. Voor kakkerlakken gebruiken wij een biocide op basis van een gel. Dit gel zal door ons aan worden gebracht op plaatsen waar kakkerlakken zich huisvesten. Onze ongediertebestrijders spuiten gel in naden en kieren en plaatsen lokdozen met gel.


Binnenshuis, lokschotel, Oosterse kakkerlak. PT- Insecticiden, acariciden en producten voor de bestrijding van andere geleedpotigen. Ongediertebestrijders gebruiken dit allang: gel tegen kakkerlakken. Je druppelt wat in een lokstation en zet het neer op . Goliath Gel wordt toegepast door professionele gebruikers voor de bestrijding van kakkerlakken in industriële en openbare gebouwen en in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts