vrijdag 27 april 2018

Waar kan ik rauwe melk kopen

Rauwe melk kopen kan gewoon bij de boer. Op deze pagina vind je een vijftigtal adressen van boeren waar je zelf melk kunt tappen, door heel Nederland. Het is echter wel mogelijk om rauwe melk rechtstreeks bij een boer te kopen , al moet deze er van de Voedsel- en Warenautoriteit (VWA) wel altijd bij zeggen dat. We hebben een portaal voor onze boerderijwinkel gemaakt waar de melktap in staat.


Iemand die gewend is daar rauwe melk te kopen mailde mij: De melk komt.

Bij de automaat kan voorlopig alleen nog maar contant betaald worden. Waar komt jouw rauwe melk vandaan? Wij verkopen in onze winkel biologische rauwe melk van de koe en de geit. Bij ons kunt u ook een emmertje kopen voor de melk:.


Hierdoor kan de melk gemakkelijk worden opgenomen en is het licht verteerbaar. Biologische melk, kaas en yoghurt recht van de boerderij of de kaasmakerij is soms afkomstig van rauwe melk. Maar volgens tegenstanders kan het juist levensgevaarlijk zijn, omdat in rauwe melk ook schadelijke .

Je vindt in de supermarkten namelijk geen . Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. U kunt bij Hoeve Bouwlust rauwe Oermelk kopen in flessen van liter. Dit kan toeval zijn maar het kan ook wijzen op subtiele of langdurige effecten. Je moet er wel om vragen, het mag officieel niet in de schappen staan.


Je hebt dus eigenlijk twee keuzes: geen melk drinken of rauwe melk drinken. Tot mijn verbazing kon ik nergens melk kopen in glazen flessen. Hieronder staan adressen in Nederland waar je rauwe melk kan aftappen:.


Onderstaande adresjes voor rauwe melk en andere boerderij-producten komen. Als een boer(in) hier niet in is gekend en men wil van de lijst af dan kan dat door. De boer waar wij altijd rauwe melk van kregen woont in Drenthe, maar.


Ik kan hier via de eko supermarkt nog rauwe koe en paardenmelk . Maar waarom zou je rauwe melk willen drinken? Maar ja, tegenwoordig moet alles juist een exotische naam hebben, het liefst uit het tropische regenwoud. Het werd een ware zoektocht om uit te vinden waar zijn lijf goed op reageerde.


Dit kan doordat melk een volwaardig voedingsmiddel is.

Ik ben erg benieuwd waar je rauwe melk kunt kopen in de omgeving van Egmond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts