woensdag 11 april 2018

Brandsma agrarisch vastgoed

Kop-romp-boerderij woonboerderij en ( voormalig) melkveebedrijf gelegen in Sint Johannesga, bestaande uit een . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Neem contact op met de makelaar. Het dak van de boerderij is reeds gerenoveerd.


In de boerderij zijn prach. Omschrijving: Dit is een link naar een bedrijf actief in o. We helpen u graag bij het zoeken daarom bieden we alvast een overzicht van agrarische. Plan een bezichtiging Bewaar woning. Andere huizenzoekers bekeken ook.


Tjerkwerd (fries: Tsjerkwert). Elianna Brunott heeft functies op zijn of haar profiel. Agri Vastgoed is dé agrarisch makelaar in Friesland voor taxaties, koop en verkoop van uw melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf en landbouwgrond. Veel informatie over RTR Vastgoed Advies BV, gevestigd in Goenga en. Ontwikkeling van Websites en Web applicaties, en het maken en onderhoud van computers.


Agrarisch onderverdeeld in Melkveebedrijven . Het kantoor van RTR Vastgoed is gevestigd in het landelijke Goënga,. Klik om andere gegevens over deze site te . Saskia Brandsma (Accountmanager). Specialisme: landelijk vastgoed : aankoop wonen: agrarisch vastgoed : taxatie. In Nederlan Brandsma -og.


Als Westlands makelaarskantoor, hebben wij ons naast agrarisch onroerend goed – met name in de glastuinbouw – tevens gespecialiseerd in woonhuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts