woensdag 20 juni 2018

Dap vries

Zoekt u een dierenarts en dierenliefhebber in Drenthe? Gemengde dierenartsenpraktijk te Vries. Er zijn dierenartsen en 4. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen of gewoon te praten.


Wij richten ons op gezelschapsdieren, paarden en rundvee.

De dierenarts voor zowel kleine als grote huisdieren staat dagen per week voor u klaar. Naast een dierenartsenpraktijk vries vind je ook dierenarts, veeteelt, bouw, organisatieadvies, autobedrijf. Vries staat klaar voor alle dieren. In dat laatste geval zit er midden in Eelde een dierenartsenpraktijk aan de hoofdweg. Wij werken in een klein team, . Vergelijk op prijs en kwaliteit.


Waar Abbekesdoel 34- a, Bleskensgraaf.

Veel informatie over DAP K. Bekijk bedrijfsinformatie over DAP K. De openingstijden van alle vestigingen van Dap K. De meest volledige site met ruim 66. We willen graag een praktijk zijn die laagdrempelig is en goed diergeneeskunde levert voor een betaalbare prijs. Wij zijn een moderne praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden.


Onze hoofdvestiging staat in . Reactie verzenden Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dierenartsenpraktijk Vries. Opleiding: Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht.


De kinderfilm, geïnspireerd op het verhaal . In tegenstelling tot wat veel mensen denken, blijft ook in herfst en winter goede vlooienbestrijding noodzaak. Een vast team aan dierenartsen en dierenarts assistentes staan voor uw klaar! ONDER DE LINDEN, VRIES - FLETCHER HOTEL DE ZEEGSER DUINEN, ZEEGSE - DAP VRIES ZODRA HET VRAAGPROGRAMMA IS GOEDGEKEURD KAN .

Mariska Baan – van den Berg. Enge1f`chen dat ze dap pere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts