dinsdag 19 juni 2018

Steeketiketten planten

Uw planten of bloemen onderscheiden met behulp van een steeketiket ? FloraTag steeketiketten zijn het visitekaartje van uw product. Plastic steeketiketten zijn onmisbaar voor het labelen van al je zaai en zaailingen. Gemakkelijk met potlood of stift te beschrijven. Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Vandereng gebruik van functionele, analytische, social media, .

De Nortene steeketiketten stuks zijn kunststof steeketiketten. De etiketten zijn centimeter lang en kunnen worden beschreven met het bijleverde . Of dit nu de ontwikkeling van planten , groenten of bloemen is. Met name de sterke en duurzame steeketiketten ven sleufetiketten van VanDerEng zijn de . Handige aanduiding voor uw bloemen en planten.


Deze steeketiketten kunt u gebruiken om de verschillende planten in uw tuin te benoemen. Steeketiketten gekleurd H10cm set a stuks Nature .

Een etiket kan een plant net de juiste finishing touch geven én natuurlijk de consument plantspecifieke informatie verschaffen. Met onze eigen DTP-afdeling zijn . Hoogwaardige Plantenlabels nodig? Met de steeketiketten van Nature kun je op een gemakkelijke wijze verschillende planten in je tuin benoemen.


Het leuke aan de etiketten is dat ze in vier . HortiNOW Etiketten - In deze categorie vindt u onder andere: plaatetiketten recht, plaatetiketten schuin, sleufetiketten, steeketiketten hout, steeketiketten jumbo, . Vaak vraagt het steeketiket meer tijd dan de plant op te potten. Bovendien zijn correct aangebrachte steeketiketten vaak een meerwaarde in de verkoop van de. Deze 40-delige Nature-steeketikettenset bevat kunststof steeketiketten in trendy. STEEKETIKETTEN voor planten van Felga. U kiest de printtechnologie, wij leveren de steeketiketten.


Hangetiketten koper voor het labelen van planten om deze sneller te kunnen . Deze set wordt geleverd met vier verschillende kleuren: blauw, geel, roze en rood. Ideaal voor het labelen van zaalingen en stekken. Zaaien planten oogsten Tuinartikelen.

Elho Green Basics plantlabels 18. Gardeners Mate steeketiketten 15. Deze bamboe steeketiketten geven een prachtige natuurlijke uitstraling bij uw planten ! Het is ontzettend handig om jouw (net gezaaide) planten te benoemen in de tuin.


Zo raak je nooit door de war.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts