dinsdag 19 juni 2018

Koffiedik tegen slakken

Manieren om naaktslakken te bestrijden met koffiedik ,koffieprut,koffiegruis of koffiedrap cafeine. Grotere planten kunnen best tegen een beetje slakkenvraat. De meest drastische methode is het strooien van slakkenkorrels.


Geef ze zemelen te eten of strooi gemalen koffie rond de planten. Strooi wat koffieprut rond je planten of spuit wat koude, sterke koffie.

Slakken houden niet van koffie. Kneus de teentjes van bol knoflook. Je tuin heeft veel baat bij koffieprut. VoF de Kunst wist het al: het werkt tegen katten, slakken en is natuurlijke mest. De strijd tegen slakken is een hardnekkige!


Ik las ergens dat koffiedik , koffieprut , koffiegruis ook erg goed zou werken tegen slakken. Ook neemolie zou een afdoend middel zijn tegen. Hoe maken julie slakkenvallen tegen slakken posts apr.

Koffie gruis posts apr. Bescherm uw tuin tegen slakken - Vrije tijd - Plusmagazine. Naakt of met een huisje, slakken kunnen in de tuin behoorlijk wat schade. De meeste slakken eten allerlei plantaardig materiaal, dood of leven en dood.


Je kunt planten tegen slakken beschermen door een barrière van koffiedik rond de plantjes aan te brengen. Er zijn veel producten waar . Strooi regelmatig wat koffiedik rond de aangevreten planten. En zeker weten dat ze ze met rust laten.


Klik hier voor meer tips tegen slakken in . Op de plekken waar ik dit. Een preventief middel tegen slakken in uw groentetuin. Besprenkel de plekken waar mieren komen met wat koffiedik. Het werkt ook voor slakken , wormen en vlooien. Dus de volgende keer dat je de hond of kat in bad . Wat ik komend jaar zelf eens ga proberen is koffieprut.


Toen hebben we EscarGo gekocht, dat is een middel tegen slakken , ongevaarlijk voor . Vandaag deel ik handige tips om gebruikt koffiedik nog een keer te.

Zijn slakken goed voor de tuin? In een moestuin zijn alle slakken naar, maar naaktslakken zijn de ergste: die. Ik kocht een rol kopertape - speciaal tegen slakken - en plakte het op een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts