vrijdag 29 juni 2018

Narcissen verzorgen

De soorten die we hier kennen, hebben zich voornamelijk uit Spanje en Portugal verspreid naar Noord-Europa. Narcis groeit en bloeit het . Wanneer de narcissen in de potjes zijn uitgebloei plant de bollen dan voor een tweede leven zonder kweekpotje in de tuin op een. Je kent ze ook als paasbloem of paaslelie.


Ontdek hier de soorten narcissen en hoe je ze moet verzorgen. Tussen half september en half oktober kun je narcissen al planten.

De bollen moeten in een plantgat gezet worden dat twee keer de hoogte . Van bloeiende narcissen krijg je spontaan lentekriebels. Deze supersterke lentebloeiers brengen vanaf januari huis en tuin in een mum van tijd in voorjaarsfeer. Lees alles over verzorging voor narcissen of kom langs bij Praxis Tuincentrum en vraag . Bij hyacinten de potgrond goed vochtig houden en vlak voor de bloei minder water geven.


Ook handige informatie over bloembollen en planten. Hoe koeler ze staan, hoe langer ze mee gaan en . Over de narcis , een bloem die in het Westen symbool staat voor ijdelheid en zelfzucht, maar in het Oosten voor treurige liefde. Mooi in een wat kleinere tuin, vooraan of in potten en bakken.

Ze kunnen goed tegen ons klimaat. Zolang ze in grond staan die . Een voordeel van narcissen is dat ze erg makkelijk te verzorgen zijn. Plant narcissen in een ondiepe geul, met de punt van de bollen naar boven. Onze grote narcissen zijn de sterkste soorten die u maar kunt vinden. Tulpen, narcissen , hyacinten, blauwe druiven.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Als de narcis is uitgebloeid mag die niet worden afgeknipt! Maar wat doen we dan met de verwelkte bloemen en het steeds lelijker wordend . Ze hebben een koude rustperiode nodig en . De wilde narcis verzorgen. Het nadeel van deze narcis is dat het niet de gemakkelijkste bloem is.


Als je ze niet actief bemest en uit elkaar haalt, . Zorgt voor een vaas met schoon water. Beleef de lente in uw woning! Wij willen u optimaal laten genieten van onze . We geven je een paar simpele verzorgingstips waarmee je lang geniet van deze . Bestel uw narcissen bollen goedkoop op Koopbloembollen.

Daarnaast ruiken narcissen ook nog eens enorm lekker en zijn ze makkelijk te verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts