donderdag 7 juni 2018

Mieren in huis azijn

Heb je mieren in huis en wil je er van af? Spray dan het azijnmengsel op het pad waar de mieren steeds lopen. Mieren blijven uit huis door gewone talk poeder te strooien.


Ik gooi azijn in de uitgangen (paar keer herhalen), dit vinden ze heel erg en ze gaan definitief . Wil je mieren buiten je huis of een bepaald gebied houden, dan zijn er.

De verhouding hierbij is één deel azijn op twee delen water. Om de mieren uit je huis te houden is het belangrijk dat je de mierbarrières met krijt, azijn , koffiedik of kruiden specerijen regelmatig vervangt. Mieren haten azijn , en je kunt een goedkope pesticide maken van azijn en water.


Het krijgt zijn werking weer terug als het opdroogt, dus als je huis te vochtig . Mieren bestrijden in huis door ze simpelweg van de muren of vloer te vegen zal niet genoeg zijn. In plaats daarvan wederom wat azijn met water sprayen waar . Mieren houden niet van de geur van azijn en blijven hierdoor langer weg.

Maak dus een mengsel van twee delen water op één deel azijn en . Ik heb een paar jaar geleden een ware mierenplaag in mijn huis gehad. Toen kreeg ik de tip met azijn te sproeien. Eigenlijk geloofde ik het niet . Mieren kunnen zowel binnenshuis, als op het terras en in het gazon voor heel wat. In huis komen ze uit allerlei spleten en kieren, op het terras tussen de . De zomer is een welkom moment voor mieren om jouw huis te bezetten.


Leg wat nat koffiedik op de plek waar de mieren je huis binnen komen. Het ruikt minder sterk dan bijvoorbeeld nootmuskaat en azijn , maar mieren zullen het. Probeer pure azijn of citroensap te gieten op plekken waar de mieren het huis in komen. Ook kan het helpen om ramen en vloeren met een . Mieren in huis kunnen al snel uitgroeien tot een plaag. Ook gaat men soms aan de gang met azijn , kaneel of zelfs remreiniger wat regelmatig leidt tot een . Als je deze bloemen of kruiden plant of plaatst bij jouw huisingangen , zullen de mieren grote omwegen maken.


Ook de geur van azijn schrikt . Mieren , iedereen heeft ze wel eens op bezoek gehad.

Met deze mierenlokdoos kun je zowel mieren bestrijden in huis als buitenshuis. Azijn als afweermiddel tegen mieren. Deze dien je ten slotte te bestrijden. Dan kun je de bestrijdingsproducten erbij pakken.


Zorg dat je zout en poedersuiker in huis hebt. Preventie tegen mieren in huis begint met een schone keuken. Ook azijnwater ( één deel azijn en twee delen water) houdt mieren op afstand.


Houdt koper echt mieren tegen, en helpt een zakje water boven de deur tegen de vliegen? Huisvliegen vinden azijn juist aantrekkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts