vrijdag 1 juni 2018

Blauwe regen klimplant

Blauwe regen is een winterharde, vrij sterk groeiende klimplant. Blauweregen (Wisteria) snoeien kan twee keer per jaar. Het roept het beeld op van een idyllische cottage gehuld in een regen van . Hou deze krachtige klimplant wel in toom.


Bloemen: Lange hangende trossen licht geparfumeerde, lavendelblauwe . Wisteria of blauweregen is een fantastische klimplant : de prachtige bloemen zorgen voor een zoet.

De blauweregen is een bijzondere klimplant. Via de webwinkel kunt u deze klimplant blauwe regen makkelijk kopen. Lees tevens alles over het snoeien van de blauwe regen , het planten en de bloemen. De roots van de blauwe regen , ook wel Wisteria genoem liggen in China en Japan. Met zijn prachtige bloemtrossen is deze winterharde klimplant een sierlijke . Wisteria is een bladverliezende klimplant , die zeer krachtig groeit en bovenal zeer geliefd is om zijn elegante, hangende tuilen met bloemen.


Het zijn de peulen en erwtjes die meestal de oorzaak van accidentele vergiftigingen bij kinderen zijn. Koop nu en betaal pas over dagen!

Als jonge plant heeft deze klimplant ondersteuning nodig vanwege de snelle groei. De Wisteria, ofwel blauwe regen is een snelgroeiende en uitbundig bloeiende klimplant. Doordat de meest voorkomende kleur blauw is staat deze plant bekend . De eerste rankt rechtsom en de tweede linksom.


Voor een overzicht van alle Wisteria . Men moet wel wat geduld hebben om de eerste jaren de plant goed te verzorgen en te leiden zonder veel bloei. Chinese blauwe regen (Prolific betekend rijkbloeiend) is een erg dankbare klimmer die vanaf eind april uw tuin opfleurt met grote trossen . Nu te koop bij Tuinexpress. Als ze in bloei staan, kan ik er uren naar kijken. Deze klimplant staat dan ook zeker bij mij in de tuin en ik ben . Deze krachtige klimmer, die een ware bloemenzee vormt, wil koste . Kies voor klimplanten en laat ze langs trellis en hekjes tegen de. Er is blauweregen met lange, korte of gevulde trossen in blauw, wit of roze.


Wisteria sinensis, in het nederlands chinese blauwe regen genaam is een krachtig opgaande, bladverliezende klimplant met donkergroene gevederde . Kies dan voor klimmers die meters maken, zoals druif, kiwi en blauweregen. Deze groeien makkelijk door naar de volgende paal. Snoei de blauweregen twee keer per.

Het is een winterharde klimplant met grote klimkracht. Zaden van de blauweregen (Wisteria sinensis) een van oorsprong uit China komende, slingerplant met grote blauwe, roze bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts