vrijdag 8 juni 2018

Zakjes zaadjes

Kado idee, leuke mini zakjes met zaadjes om weg te geven. U kunt kiezen uit soorten. Deze zakjes zijn ook in grote hoeveelheden te bestellen. Klein zaad zakje , groot plezier.


Eén klein zaad zakje ziet er eenvoudig genoeg uit.

Maar het levert verrassend veel op. Met het zaaien van één zaad. Topkwaliteit zaden met korting. Bloemzaden Groentezaden en kruidenzaden tegen groothandelprijzen!


Vandaag bestellen = morgen in huis! Wij leveren zakjes met zaden voorzien van een persoonlijke tekst van tot 200. Als je een tuin hebt, dan zul je ook wel eens zaadjes in de tuin hebben van allerlei planten en bloemen.


Het is leuk om deze zaadjes aan iemand cadeau te.

Let erop dat je zaden op het juiste moment plant. Bestel zaadzakjes met bedrukking logo, tekst of een geheel eigen ontwerp. Minimale bestelhoeveelheid is zakjes.


Prijs inclusief full colour bedrukking. Bloembollen in jute zakjes of papieren tasjes bedrukt als bloeiend relatiegeschenk! SPROUT potloden met zaadjes en logo bedrukking van Grab a Gift. Grab a Gift - Kleiballetjes met bloemzaadjes in bedrukt doosje of zakje met kopkaart.


Wist je dat Happy Seeds ook bedankjes met zaden maakt? Er zijn twee soorten: de papieren zakjes met strikje en de plastic verpakking met speciaal ontworpen . Bent u op zoek naar zakjes bloemzaad? Bij Memoriae bent u aan het juiste adres voor o. Regel een gratis zakje zaad en help mee om de bijen te redden.


Een deels Biologisch, deels Fairtrade kerstpakket waarbij het zakje zaadjes voor tomaat en basilicum met de pakkende tekst Jij maakt het verschil al aangeeft . We hadden nog wat nine star perennial zaadjes die we wilden ruilen maar niet genoeg zakjes. Op een kwartiertje maakten we niet alleen een . Leuk om, gevuld met zaad uit eigen tuin, cadeau te geven!

Aan het eind van de zomer vang ik zaadjes uit de bloemen in mijn tuin op en stuur ze mee met mijn post in zelfgemaakte zakjes. Voor originele relatiegeschenken en promotie artikelen bent u bij ons dus op het juiste adres! Wij zijn specialist in bedrukte zaadzakjes en greengifts. Zadenzakjes bedrukt met uw logo of eigen ontwerp. Dan heeft u met zaadzakjes het juiste materiaal in . Bijenmengsel zakjes persoonlijk bedrukt.


Klaprozen zakjes persoonlijk bedruk. Eenmaal gezaaid in de tuin of in een pot, zie je de zaadjes langzaam . Cadeau premium Zonnebloem (1zakjes ) bestellen? Hoe sterker de kiemkracht, hoe groter de kans dat je zaadjes na het zaaien ook ziet opkomen. Door de zakjes zaad te delen met anderen bijvoorbeeld.


In de zakjes zitten de zaadjes van de cosmosbloem. Het zaaien van die bijvriendelijke bloem zorgt voor voedsel voor de bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts