maandag 23 januari 2017

Klimhortensia giftig

Vele planten zijn estetisch zeer kleurrijk en sierlijk, maar vaak beseft men niet dat er achter die prachtige plant ook een giftige plant kan steken. Zuurgraad grond: Zwak zuur tot licht basisch Hoogte in C7Giftig : Nee . Giftige tuinplanten komen in veel tuinen voor zonder dat tuineigenaren dit weten. Zoals de naam al aangeeft is dit een klimmende Hortensia , . Sommige kamerplanten en tuinplanten zijn in meer of mindere mate giftig.

Wees daarop bedacht als er (kleine) kinderen in huis zijn. Hoewel de meeste planten mooi zijn, hebben sommigen duistere geheimen. Lees hier verder om welke . De planten in dit artikel zijn allemaal giftige planten voor dieren.


Maar slimme dieren eten geen giftige planten, ze hebben een uitstekend. Op internet surfend kom ik het volgende tegen: Het blad bevat cyanide (erg giftig ). Wie weet of klim hydrangia giftig is voor kippen ? Hydrangea petiolaris of klimhortensia staat al jaren in een van de kippenrennen waar ook .

Deze populaire planten en bloemen zijn hartstikke giftig ! Eén van de fijnste dingen aan de lente en de zomer is dat je weer heerlijk aan het. Maar de tuin is geen tuin zonder planten en zonder groen en kleur. Bedenk hierbij wel, dat er bloemen en planten zijn die ronduit giftig zijn.


Weet een van jullie of Schizophragma giftig is? Welke klimmende plant niet giftig voor konijnen. Algemene vragen posts jul.


Maar vingerhoedskruid is wel zeer giftig ! De klimhortensia is eigenlijk geen veeleisende plant en makkelijk in onderhoud. Er circuleren op Internet vele lijstjes van giftige planten en struiken. Van lang niet alle planten en struiken is bekend in welke mate ze schadelijk zijn voor de . Heb jij een hond of een kat?


Pas goed op dat je huisdier niet van giftige planten eet. Hier vind je de wel en niet giftige beplanting voor in de voliere. De planten zijn ingedeeld aan de hand van de soort schade . Er zijn meestal tien, soms vijf meeldraden .

Klimhortensia (Hydrangea anomala petiolaris), matig giftig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts