donderdag 26 januari 2017

Lurectron permanent stalspuitmiddel

Werkingsduur tot weken! Spuitmiddel tegen vliegen in verblijfplaatsen van vee. Werkzame stof: Permethrin en . Voor gebruik nog te verdunnen met water. Formulatie: geconcentreerde vloeistof: nog te .

LURECTRON PERMANENT-STALSPUITMIDDEL. Lerectron is een permanent stalspuitmiddel ter bestrijding van vliegen in verblijfsplaatsen van vee. Toepassen waar vliegen zich meestal ophouden, zals muren, . Vee en vliegen, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Agridiscounter is de voordeligste webshop voor agrarische benodigdheden voor de melkveehouderij. Schrijf de eerste review van dit product.


Voor het bestrijden van vliegen in verblijfplaatsen voor vee en pluimvee. Het vee mag op stal blijven maar .

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel . Pyrethrum zorgt voor een . Ter bestrijding van vliegen in verblijfsplaatsen van vee. X10m Sterke permanente waterdichte doekband zelfklevende . Zie voor meer informatie en gebruiksvoorschrift:. Omschrijving:spuitmiddel tegen vliegen in verblijfplaatsen van vee. Middel ter bestrijding van vliegen in verblijfplaatsen voor vee. Dek veevoer en melkapparatuur af tijdens de behandeling en pas het middel toe met behulp van.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor vliegenbestrijding aanbied. Permanent Stalspuitmiddel ml. Het middel kan in aanwezigheid van de dieren worden . Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en ontraden gebruik. Gebruiksaanwijzing: Het beste resultaat wordt verkregen door . Geconcentreerde oplossing tegen vliegen in verblijfplaatsen van vee.


OP DIT MOMENT NIET LEVERBAAR ! Handig hulpmiddel voor de toepassing van Lurectron Flybait.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts