dinsdag 24 januari 2017

Terugslagklep rvs

Messing terugslagklep met binnendraad PN10. RVS terugslagklep met binnendraad PN14. Wildkamp helpt u graag verder! Materiaal afdichting: viton.


RVS TERUGSLAGKLEP ,PTFE DICHTING,PNVZV BINNEN- DRAAD DIN 2. Ruim 1terugslagkleppen online, grote voorraad en snelle leveringen van verschillende.

Roestvaststalen terugslagklep. Toepassing Algemene industrie, water, lucht en gas. Ze voorkomen het omkeren van de vloeistofstroom naar de andere richting. Rvs terugslagklep 1” 2xbinnendraad. RVS - terugslagkleppen kunnen in een groot aantal toepassingen gebruikt worden.


Maximale werkdruk van bar. Terugslagklep RVS type W602. Diverse diameters verkrijgbaar. Vervaardigd uit sterk en duurzaam RVS materiaal.

Riool ontstopping terugslagklep met rvs keerklep kopen op Leidingshop. Een terugslagklep is een ventiel dat wordt gebruikt om water, vloeistof, granulaat, poeder of gas in één richting door te laten. Meestal duwt het medium de klep . Deze terugslagkleppen zijn standaard voorzien van een veer voor lage tegendrukken.


Geschikt voor renovatie en inbouw in bestaande pijpleidingen. Vind terugslagklep rvs op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Model BAL-VNR is een RVS3hogedruk terugslagklep geschikt voor alle vloeistoffen tot 3bar. De standaard openingsdruk is 0. Beschikbaarheid: Op aanvraag. MPI Duplex Regenwaterfilter. Ga met uw muis over de afbeelding om te zoomen . In het ventiel bevindt zich een lichte veer om het ventiel te sluiten er is daarom een. Nedco gevelklep met terugslagklep Ø 1mm rvs.


Een fraai design gevelrooster met een schuine kap voor luchtafvoer. RVS kaproosters met terugslagklep , ook wel overdrukroosters met kap genoem zijn voorzien van een overdrukfunctie. Deze functie wordt verkregen door het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts