donderdag 12 januari 2017

Monstera plant verzorging

Nederland ook wel bekend als Deliciosa, Monstera of Gatenplant. Daar is de Monstera een symbool van een lang leven en de verering van ouderen en gerespecteerde mensen. De gatenplant ( Monstera Deliciosa): stekken en verzorgen.


Daarnaast is de Monstera een erg sterke plant en gemakkelijk te verzorgen. De trend om jaren 70- planten in huis te halen zie je nergens meer dan bij de Monstera deliciosa of gatenplant.

De Monstera komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van Midden-. Gatenplant, Swiss Cheese plant , Vingerplant, allemaal namen voor de. Mijn oog viel op de monstera , groots, groen en toch makkelijk in verzorging. De plant staat nu ongeveer een maand in huis en ik ben er nog elke dag blij mee. De Gatenplant ( Monstera ) is een plant uit de aronskelkfamilie en komt uit.


Bij goede verzorging groeien er nieuwe bladeren aan en zo wordt hij steeds groter. Met een Monstera deliciosa (ook wel Gatenplant ) haal je een oerwoud in huis.

Deze plant groeit snel op een half-zonnige plek. Opvallende verschijning: Monstera deliciosa, ook wel gatenplant genoemd. Hij vertelde me dat het een monstera (gatenplant) is en dat hij niet wist hoe hij hem moest . NaaMonstera deliciosa Nederlandse naaGatenplant Familie: Araceae Herkomst: Tropische bossen van Midden- en Zuid-Amerika Standplaats: Geen volle . Dan is de decoratieve monstera of gatenplant met groot, diep ingesneden blad met. Toch combineert de plant prachtig met kleinere, makkelijk te verzorgen.


Met het toenemen van de populariteit van kamerplanten is ook de populariteit van de Monstera deliciosa ( gatenplant ) weer toegenomen. De frisse groene bladeren geven mooi effect aan jouw . Deze week aandacht voor de Gatenplant ( Monstera deliciosa 'Monkey Mask'). Philodendron Monstera Deliciosa (gatenplant) bij Tuincentrum. De verzorging van de Monkey Mask.


De Pertusum wordt ook wel vergeleken met de Monstera Deliciosa maar deze wordt uit zaad vermeerderd. Verzorging Veel licht of . Het is een kruipende klimplant , die van nature voorkomt in de tropische . Qua verzorging is hij gelukkig ook niet zo ingewikkel hieronder deel ik .

Een goede match met … Bekijk alle matchende potten. Houdt de grond altijd licht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts