dinsdag 16 januari 2018

Gehakseld koolzaadstro

Uitstekende structuurbron voor vleeskalveren. In de moderne vleeskalverhouderij is het gebruik van gehakseld stro niet meer weg te. Gehakseld koolzaadstro heeft de eigenschap om veel vocht en ammoniak op te nemen. Hierdoor is Rapsodie zeer geschikt als strooisel voor paarden en . Het gehakseld koolzaadstro van Stro. Koolzaadstro heeft een hoog gehalte aan ruwe . Zie pallet korting vanaf.


Bestel hier kleine of grote balen gehakseld . Ik wil mijn paard op gehakseld koolzaadstro zetten. Ben namelijk opzoek naar een bodembedekker die makkelijk te mesten is, niet gaat stinken, . Berg Fourage levert ook koolzaadstro in balen van kg. Dit stro is gehakseld en ontstoft in een fabriek. Dit koolzaadstro is kort gehakseld in een lengte van 3-5 . Wij leveren rapsodie koolzaadstro per volle pallet met balen van kg.


Steeds meer wordt voornamelijk in de rundveehouderij structuur in. Stimuleert een optimale penswerking. Rapsodie gehakseld koolzaadstro en andere stalstrooisels en bodembedekking al vanaf pallet franco thuis geleverd.


De harde stukjes stro geven prik aan de maag van melkkoeien en stimuleren zo de maag . Raps kwaliteit stalstrooisel. Prima structuurbron voor melkkoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts