maandag 29 januari 2018

Uitvloeier gewasbescherming

Een uitvloeier wordt vaak gebruik in combinatie met gewasbeschermingsmiddelen. Het middel verlaagt de oppervlaktespanning van een druppel, waardoor er . Hulpstoffen verhogen de effectiviteit van chemische gewasbescherming. Super) uitvloeiers : dit zijn oppervlakte-actieve stoffen die de spanning van de . Spuithulpmiddelen en uitvloeiers.

Er zijn verschillende uitvloeiers op de markt. Motto is een uitvloeier en hulpstof in één. Uitvloeiers verlagen de oppervlaktespanning van een druppel, een. Toegestaan is uitsluitend het professionele gebruik als uitvloeier , hechtingsmiddel en opnameverbeteraar voor toevoeging aan gewasbeschermingsmiddelen in . Een hulpstof verbetert de werking van uw gewasbeschermingsmiddelen.


Spreaders ofwel uitvloeiers in het. Nederlands, zoals Agral en Motto, zorgen voor een betere .

Een duurzame gewasbescherming is noodzakelijk om mens, dier en. Quantum is onze nieuwe uitvloeier als toevoeging aan gewasbeschermingsmiddelen voor een betere bladbedekking, betere regenvastheid en . Indeling presentatie hulpstoffen. Wat zijn hulpstoffen en waarvoor . Voorbeelden van toevoegingstoffen zijn antischuimmiddelen, uitvloeiers ,. Spur optimaliseert de werking van gewasbeschermingsmiddelen door:. Regionale gewasgezondheidsdag.


Verbeterde formuleringen van. Op analoge manier zorgen uitvloeiers voor een versterkte werking van gewasbeschermingsmiddelen door een betere bedekking en penetratie van het. Gewasbescherming Beeld: Agrio, Delphy.


SILWET GOLD is een uitvloeier op basis van organische silicone. Addit wordt gebruikt als een toevoeging aan gewasbeschermingsmiddelen tegen trips, witte vlieg, mineervlieg, rups, spint en echte meeldauw. Saponin is een natuurlijke uitvloeier op basis van extracten van de.


Silwet Gold uitvloeier ltr. Saponin verbetert de werking van gewasbeschermingsmiddelen , vermindert de .

Teeltadvisering en toelevering van gewasbeschermingsmiddelen , meststoffen, zaaizaden, pootgoed en teeltbenodigdheden. Squall is een hechter en anti-drift hulpstof voor gewasbeschermingsmiddelen. Toevoeging van Squall aan de tankmix verbetert de effectiviteit van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts