maandag 22 januari 2018

Schaap diarree

Wij hebben al de ontlasting laten onderzoeken en verschillende . Diarree bij schapen en geiten veroorzaakt grote economische verliezen door groei- vertraging en sterfte. Een vuile achterhand door diarree is bovendien de . Soms gebeurt het dat een schaap ziek wordt. Voor ze sterven, zijn de symptomen: kwijlen, ademhalingsproblemen en diarree.


Diarree , wormen en behandelen van schapen en lammeren.

De laatste jaren hebben we opvallend veel problemen met lammeren met diarree. Als een schaap of lam diarree heeft, is het oppassen geblazen. Hierdoor droogt het dier gauw uit (met name bij waterdunnne ontlasting). Bij jonge, opgroeiende lammeren zien we regelmatig diarree. Medicijnen zijn beschikbaar, maar niet toegelaten om bij schapen te gebruiken.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Het lam was futloos en speelde niet met de andere lammeren dronk wel bij de moeder en had een hele rare diarree die zag er uit als snot: was . Elk melkveebedrijf kan te maken krijgen met diarree bij kalveren tijdens de melkperiode. Een vervelend probleem, zowel voor de kalveren als voor de .

Als je nog geen schapen hebt slaat meteen de angst je om het hart gezien het. Vaak hebben ze een slappe ontlasting die kan overgaan in donkere diarree. Toepasbaar bij kalveren in geval van risico op spijsverteringsstoornissen ( diarree ). Rund Paard Schaap Varken Topseller Prijsgunstig, goede kwaliteit . Bij het schaap komen verschillende Eimeria-soorten voor, waarvan twee soorten echt problemen veroorzaken. Het is belangrijk dat lammeren een geringe . Soms treedt diarree op in het eindstadium (vaker bij geiten dan bij schapen ), maar meestal zijn de dieren gestorven voor de diarree zichtbaar wordt.


Diarree bij lammeren komt regelmatig voor en kan sterfte en groeivertraging geven. Diarree bij pasgeboren lammeren wordt het meest veroorzaakt door de coli bacterie. Kies het juiste dier voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of het schaap het huisdier is dat u zoekt.


Zeer effectief bij ernstige diarree als ook bij beginnende diarree. Kan toegepast worden door volle melk en kunstmelk. I made this with a friend.


Please DO NOT complain about the fact that this is not funny. Vooral lammeren en jonge schapen worden aangetast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts