woensdag 10 januari 2018

Ratten lokken

Heb je twijfels over de rattensoort dan kun je ze lokken met pindakaas of . Pest Free helpt met GRATIS tips en adviezen. Iedere ongediertebestrijder weet dat het belangrijk is om eerste kwaliteit lokaas te gebruiken. Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen.


Dat gaat eenvoudig met onze rattenlokmiddelen. In amper drie dagen tijd heeft Francis Jacobs uit de Denderstraat in Denderbelle vijftien ratten gevangen.

Een echte plaag, zegt de man. Ratten vangen is een lastige klus. Ratten zijn makkelijk in staat uw geur op te speuren op de vallen en kunnen dan. Of kunt u het beter overlaten aan een expert?


Hieronder leggen we u meer uit over dit probleem. Alle muizen, ratten maar ook insecten die hier overheen lopen blijven erop vastplakken. Een bruine rat kun je in ieder geval herkennen aan zijn stompe snuit.


Je kunt de ratten ermee lokken en in leven laten of je kunt ze lokken en . Wettelijk gezien is het stadsbestuur enkel verplicht om de verdelging van de muskusrat ten laste te nemen.

Op dit moment is de muskusrat in . Je legt iets te eten in de kooi zoals bijvoorbeeld pindakaas in een nylonkous, brood besmeerd met pindakaas of pindakaas met zonnepitten om de rat te lokken. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de verschillende lokmiddelen die u kunt gebruiken om ratten naar de val te lokken. Deze rattenvallen kunt u in.


De dode rat is eenvoudig te verwijderen zonder dat u deze hoeft aan te raken. Om de ratten te lokken kan deze val worden in combinatie met Nara Lure . Het lokaas is vervolgens alleen bereikbaar voor de rat via de trekker. Gebruik pindakaas of chocopasta om de ratten te lokken. Ben Rentrop (64) uit Nijmegen vangt ratten met pindakaas.


APA Arnhemse Persagentschap. Niet al te lang geleden ging Rentrop met . Wil je ratten zelf bestrijden, maar heb je geen idee hoe? Ook rondslingerend afval buiten en voedselresten op de composthoop kunnen ratten naar woningen lokken. Bewaar voedsel in metalen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts