vrijdag 12 januari 2018

Lepelplant verzorging

Verzorging van de Lepelplant. Zet de Lepelplant op een lichte of schaduwrijke plaats en geef haar elke week flink water, tegen natte voeten heeft deze plant . Deze kamerplant komt uit de oevers van de Amazone van Zuid-Amerika. In ruil voor goede verzorging zorgt deze woonplant ook goed voor jou: het is een. Lepelplant staat bekend als vredestichter: de witte bloem staat voor de witte .

Omdat ze relatief gemakkelijk te onderhouden zijn en omdat hun pure witte bloemen mooi zijn om naar te kijken, zijn lepelplanten, ook. Ze zijn namelijk familie van elkaar. Deze Lepelplant kun je dus goed planten in Pokon . Hoe moet je ze verzorgen , waar kun je ze kopen en waar moet je dan op . De lepelplant of spathiphyllum is een fraaie bloeiende kamerplant. Af en toe een fout in de verzorging vergeeft ze graag.


Als de lepelplant - dat is zijn makkelijke Nederlandse naam - een tijdje droog.

Hoe een lepelplant verzorgen ? Gooi je lepelplant dus niet weg als hij is uitgebloeid. Ook zonder bloemen zijn het prachtige planten. Bij een juiste verzorging van de kamerplant verschijnen er na drie maanden weer . De Lepelplant herken je aan zijn lange soepele bladeren en sierlijke, witte kelkachtige. Maar het mooiste: hij is super easy in de verzorging. Planten die zelfs ik kan verzorgen.


Ze komt van oorsprong uit het Amazonegebied en dus gewend aan kamertemperaturen van minimaal graden . Spathiphyllum is daardoor een tropische en dus . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Sommige soorten worden verkocht als aquariumplant, hoewel ze onder water niet of nauwelijks groeien. Bij een goede verzorging zal de plant na een tijdje nieuwe bloemen gaan vormen. De plant heeft genoeg aan één flinke scheut water per week. Merk je dat de bladeren wat gaan hangen? Over verzorging de kamerplanten geven en van veel snoeien meer alles water nog.


Kamerplanten plantenbakken en meer hellip.

Afkomstig uit het regenwoud heeft de lepelplant veel water nodig . Dat vieren we met de Lepelplant , Woonplant van de maand juni. Tropische waterliefhebber: de lepelplant of Spatiphyllum. Standplaats en verzorging. Kan jouw interieur wel een frisse touch gebruiken?


Creëer een living wall met de Lepelplant oftewel. Geen tijd om deze planten elke dag te verzorgen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts