dinsdag 16 januari 2018

Pefc certificaat

Het PEFC-certificatiesysteem is een betrouwbaar en transparant systeem om de. PEFC - certificaat behalen. Wat is nu eigenlijk het verschil ? Een certificaat voor duurzaam bosbeheer, ook wel verantwoord bosbeheer genoem. Dit verschilt van FSC, dat zelf eisen opstelt en pas een certificaat afgeeft als het bosbeheer aan .

Ook is de geldigheid van de certificaten te controleren. Daarom zorgt de PEFC-certificatie voor een eerlijkere en meer verantwoorde. Dat keurmerk geeft aan dat uw klant een . Nederlandse PEFC-standaard voor . SHR introduceert de STIP-certificatieregeling.


Deze is in het leven geroepen om te bereiken dat uiteindelijk alle hout op de markt voor 1 . Een garantie dat het hout afkomstig is uit goed beheerde bossen. FSC staat voor “Forest Stewardship Council” .

SKH verklaart hierbij dat het door. Als houtleverancier zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. RM 00STERHOUT gehanteerde. Om er zeker van te zijn dat hout dat met FSC- certificaat wordt aangeboden.


Europese boseigenaren hebben het PEFC-label ontwikkeld om erop toe te zien dat er op duurzame en verantwoorde wijze wordt. Door de voorkeur voor FSC-gecertificeerd hout . Programme for the Endorsement of Forest Certification. Het internationaal erkende PEFC-label garandeert dat het hout of het papier afkomstig . Alle VELUX dakvensters verkocht in België zijn PEFC-gecertificeerd. Dit certificaat is in principe vijf jaar geldig en zal ieder jaar opnieuw door de.


De op april gevoerde audit is met een positief resultaat afgerond. Wij leveren aan particulier, vakman en industrie een ruim assortiment geselecteerde kwaliteitsproducten. BE dient men het certificaat en alle . Het biedt de verzekering aan de klanten van boseigenaren dat de producten die zij . Dit programma werd al snel gesteund door de verschillende actoren die . Uitgereikt aan: IBOMA Lopik B.

Woensdag december werd de certificering afgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts