woensdag 7 juni 2017

Dracena plant verzorging

Drakenboom goed geschikt als plant voor kantoor. Hieronder vind u onze verzorgingstips. De verzorging en onderhoud is wel wat lastiger, . De drakenplant is een zeer makkelijke kamperplant die, zelfs wanneer deze niet goed wordt verzorg toch zal blijven leven. Een dracaena kan het ganse jaar buiten worden gehouden in zones .

Geef de plant genoeg water, zodat de potgrond altijd nat blijft. De naam Dracena is afgeleid van het woord drakaina, wat vrij vertaald draak. Het blad is smal en langwerpig, en als de plant het goed naar zin heeft zie je een. Odontoglossum orchidee verzorging orchideeen hoeve bloemen verzorging kwekerij planten water geven. Plant met groen en oranje bladeren: Croton (gekocht bij Intratuin) - Plant met.


Dracaena Marginata stammen 1cm. Dit maakt deze bloem dan ook .

De plant wordt vaak verward met Cordyline. Deze vind je bij Plantenbakshop. Snelle levering en veilige betaling. Ze heeft maar weinig water nodig en doet het goed op zowel zonnige als schaduwrijke . Planten vragen uw aandacht, steeds weer opnieuw. Of het nu midden in de winter of de zomer is, er is altijd wel iets te zien of te doen voor de . Ben je op zoek naar een makkelijke en sterke kamerplant ? De dracaena is een gemakkelijke plant die weinig verzorging vraagt.


Zet de plant niet op een plek waar hij vol in de zon staat. Ook water heeft hij niet veel nodig. Verzorging van Lucky Bamboo.


Vochtophopingen in combinatie met lage . In de herfst en winter hoef je de plant niet te voeden. Het is een struikachtige plant met slanke, vertakte twijgen, die door de littekens van de. Aanvullende informatie en teksten over deze exotische Araflora plant komen zo snel mogelijk.

Op dit moment werkt Araflora . De woonplant behoeft weinig onderhou kan in de . Spring naar Teelt van planten en verzorgen van dracaena - amateurs en. Een ding is wel heel belangrijk: de verzorging. Een paar van de makkelijkste kamerplanten zijn de dracaena , de sansevieria, de aglaonema, de kentia, . Bartjan Bakker, hoofd plantverzorging Bush en Desert, poseert trots bij.


Transplanteer de plant beter aan het einde van . Dracena Marginata op stam is een mooie kamerplant die leuk staat in zowel de huiskamer als op kantoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts