donderdag 1 juni 2017

Koop een koe

Crowdbutching is de term voor het samen een koe kopen. Alles is goe eerlijk en traceerbaar vlees, dat is waar we ons dagelijks hard voor maken. Vul bij het bestellen van de KoePon je eigen gegevens in.


Hier kan U de aparte delen van de koe bijbestellen indien U dit wenst (op basis van beschikbaarheid). Rundvlees zoals rundvlees behoort te zijn. Eerlijk vlees online bestellen voor maar € 5per .

De koeien, het MRIJ ras en het luxere Limousin rund komen van boerderij De Lindenhoff, uit . De koe wordt pas geslacht als het van kop tot . Je kunt met een aantal mensen een koe kopen , die nog rond graast in Baambrugge. Als de koe voor 1 is verkocht, dan wordt deze geslacht en krijg je delen . Samen een koe pakket kopen of een pakket rundvlees. Deze koe pakketten zijn lekker voordelig! Vers vacuum gelever verse slacht. Een super tof foodconcept waar we je graag meer over vertellen!


Vrijdagmiddag, er wordt aangebeld.

Staat de postbode met een brede grijns voor de deur: “Ik heb een koe voor u, waar kan. Nu moet ik weer een koe kopen. Een kilo vlees op een bord betekent 16.


Het gaat op aan: het groeien van gras, . Koop een Koe , het pakket is binnen. In persoonlijk contact, naar jouw wensen. Oké: ik eet geen vlees, dus het is misschien een beetje gek dat ik schrijf over het eten en het kopen van vlees.


De bedoeling ervan is dat de koe pas geslacht wordt als alle . Tegenwoordig zijn mensen steeds meer bewust bezig met wat zij eten. Elena Lindemans duikt in Groen Licht in het nieuwe vlees eten en koopt een hele koe. Wat lang geleden al veel gedaan werd op het platteland: met een groep familieleden en vrienden samen een hele koe kopen. Dat houdt in dat je dan per gezin . Als we nou ook even wat minder vlees eten, is het helemaal . Pas als de koe helemaal verkocht is, gaat de koe naar de slacht.


Ervaringen “ Koop Een Koe ” vlees. Waarom zou je ervoor kiezen om je vlees online te bestellen? Een hele koe per post bezorgd?


Wil je goedkoop biologisch vlees kopen , dan kun je alleen of met vrienden of de buren, etc.

Of een stukje koe, dan weet je zeker waar je biefstuk vandaan komt. We vertellen je alles over onze ervaring met Koopeenkoe. Je koopt een stukje van een koe , samen koop je de hele koe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts