vrijdag 9 juni 2017

Vogeloverlast

De vrolijke fluiters eten slakken en insecten en houden zo plagen in toom. Problemen met vogeloverlast ? Wij helpen u de meeuwen of duiven verjagen met professionele vogelwering op maat. Vooral meeuwen, spreeuwen, duiven, kauwen en kraaien kunnen voor de nodig vogeloverlast zorgen.


Denk hierbij aan geluidsoverlast, stank . Pas op, sommige vogels zijn ook beschermd.

Alles over het tegengaan van vogeloverlast en het voorkomen van vogeloverlast middels vogelwering vind je hier. Bij vogel overlast is wering vaak de makkelijkste en goedkoopste oplossing. Of het nu gaat om uw woonhuis, schuur, garage of uw tuin, vogels kunnen hinderlijk zijn. Duiven, meeuwen, kraaien en andere vogelsoorten . Maar wanneer spreek je dan echt van last van vogels? Kraaien of kauwen beschadigen uw auto.


Spreeuwen zorgen voor overlast in masten, zeker wanneer deze zich in de bebouwde . Om u snel en effectief van uw vogeloverlast te verhelpen, hebben wij verschillende (elektrische) vogelweringssystemen in ons assortiment.

Neem preventieve maatregelen en vermijd reparatie- en . Ze zijn schadelijk voor gebouwen, gewassen en uw gezondheid. Ik heb mijn balkon vogelvriendelijk gemaakt , met overhangende takken over de balustrade, camera gericht . Schakel FD Plaagdierpreventie in. Alex Bestrijdt komt graag langs om de nodige maatregelen te nemen om vogels te weren van uw woning of bedrijfspand. Volgens Thieme pakken gemeenten vogeloverlast steeds vaker op een dieronvriendelijke wijze aan. Zo heeft de gemeente Dongen onlangs . Van vogels is bekend dat ze meer dan overdraagbare ziekten, waaronder Salmonella, histoplasmose, meningitis, vogelgriep en . Vogelwering bij vogeloverlast.


Overlast van vogels is niet alleen zeer storen maar kan u ook veel tijd en geld kosten. Gemeenten gaan helaas snel over op het doden van . Dat een vliegtuig tijdens de vlucht in problemen komt door een botsing met vogels, gebeurt wel vaker. Maar dat een toestel moet omkeren . Inzake: vogeloverlast door overmatig voeren.


ALCETSOUND specialist in producten voor vogelwering zoals duivenpinnen, meeuwenpinnen, geluidsystemen, gaskanonnen en spiegelpiramides. Overal waar bedrijven of overheden te maken hebben met vogeloverlast , helpen wij u met de bestrijding daarvan. Geluidsoverlast, nestelende vogels die uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts